Enamikke neist harjumustest tasuks sisse juurutada just hommikuks, sest kui hommikul saab mitu kasulikku asja või tegevust tehtud, on tervel päeval otsekui uus hingamine.

1. Ärka naeratusega, leba voodis ja mõtle eesootavale päevale positiivse ärevustundega ja mõtle, kui palju vahvaid asju sa jõuad täna ära teha. Naerata ka peegli ees seistes ja hambaid pestes. Isegi kui sul ei ole eriti hea tuju, aitab naeratamine seda tuju tekitada.

2. Sa ei pea kohvi joomist maha jätma, aga joo tassi kohvi kõrvale ka klaas sidrunivett. Saad veidikene C-vitamiini ja samas kompenseerid kohvist tulenevat vedelikukaotust.

3. Ärka tavalisest varem ja tee joogat, kuula uudiseid või loe hoopis raamatut. Kui sa hakkad kohe peale ärkamist tööle, võib tekkida masendus ja tunne, et sa ei teegi päeva jooksul mitte midagi muud kui ainult tööd. Proovi iga hommik teha midagi, mis sind päriselt ka rõõmustaks.

4. Proovi terve päeva jooksul vähem telefonis passida ja ühel hetkel võid avastada, et sul on järsku nii palju vaba aega.

5. Ära jäta hommikusööki vahele ega lükka seda edasi. See annab sulle vajalikku energiat, et tähtsate asjadega üldse peale hakata.

6. Proovi iga päev ennast liigutada. Tee töö tegemise ajal pause, käi jalutamas, jookse kasvõi mööda kodu edasi tagasi, tee filmi vaatamise ajal kükke. Võimalusi on ju lõputult.

Allikas: Daily Mail