Üllatus-üllatus, valu võib olla põhjustatud näiteks mõnest sinu seksmänguasjast, sest materjal, mida kasutati selle valmistamiseks, ei pruugi sulle sobida. Või ei ole sa oma mänguasju peale kasutamist korralikult puhastanud...

Või kannad sa ebasobivat aluspesu. Näiteks stringid põhjustavad nahaärritust ja paljud naised on selle suhtes väga tundlikud. Aluspesu võiks olla nahasõbralik ja stringe tasuks kanda nii vähe kui võimalik. On ka teisi aluspesutüüpe, mis on seksikad.

Kui sa ei ole seksi ajal lõdvestunud ja erutunud, siis see põhjustab kuivust piirkonnas, mis seksi ajal peaks olema märg, et saada naudingut. Ja kui sa mõtled, et vahet ei ole, seksime ära, siis on selle asjaga ühel pool, mees õnnelik ja rahuldatud, siis võidki peale seksi tunda valu, mis on põhjustatud kuivusest.

Mitmed naised armastavad seksida ka päevade ajal, sest see leevendab nende kõhukrampe. Aga kui sa kasutad päevade ajal tampoone, siis need põhjustavad tupekuivust, mistõttu tasuks peale tampooni eemaldamist mõnda aega oodata, enne kui seksima kukud. Kuivus teeb naistele palju valu.

Ja kui sina armastad enne seksimist ennast raseerida, et intiimpiirkond oleks pehme ja sile, siis kahjuks ka see tegevus võib põhjustada sulle valu, sest nahk on ärritunud, isegi kui see pole silmaga nähtav.

Ja üks harv juhus võib olla, et sa oled allergiline mõne kondoomi koostiosa vastu ja sel juhul võiksite proovida mõnda teist kondoomi.

Allikas: Cosmopolitan