4 Kliinik juhatuse liige Mart Luik rääkis ajakirjanikele, et tänaseks on Tallinnas ja Tartus tegutseva ettevõttega liitunud juba 65 spetsialisti, kellest paljud on rahvusvahelise kogemusega arstid. “Erialade hulk pidevalt täieneb ja praktiliselt iga kuu liitub ettevõttega mõni uus eriarst,” lisas ta. Mart Luik avalikustas, et 4 Kliiniku suur plaan on umbes 3 aasta pärast kolida haigla oma ruumidesse.

4 Kliinik peaarst Indrek Mikomägi tutvustas kliiniku tänaseks välja kujundatud kompetentse. Neist tuntuim on Eesti juhtiv unemeditsiinikeskus Hea Une Keskus. Kliinikul on Tallinnas tipptehnoloogiaga varustatud operatsiooniosakond. Võimalus on taastuda privaatpalatis. 4 Kliinikus töötavad tunnustatud kõrva-nina-kurguarstid, pea- ja kaelakirurgid, näo- ja lõualuukirurgid, käekirurgid, ortopeedid, neuroloogid ja kopsuarstid. Erameditsiinis unikaalsena on loodud Häälekeskus, mis tegeleb hääle häirete diagnoosimise ja raviga. Kliinik on loonud ka uue Psühhiaatria- ja Psühhoteraapiakeskuse, et lahendada järjest laienevaid vaimse tervise probleeme. “Me oleme eriarstid ja spetsialistid toonud kõik ühe laua taha, mis on üsna erakordne saavutus,” lisas Mikomägi.

4 Kliiniku idee algataja ja juhatuse esimees Vallo Veering pidas kõige olulisemaks meeskonda, kes paneb kokku tervikliku raviplaani tagamaks parima ravi.