Jalad

Mida sa näed? Sul on lühikesed jalad ja pikk ülakeha

Mida see tähendada võib? Kõikidele jalgpalluritele on see loomulikult hea uudis, tänu sellisele kehaehitusele saavad nad kiiremini järske pöördeid teha. Siiski on briti teadlased jõudnud avastuseni, et lühikesed jalad ja pikk ülakeha võib olla märk suurenenud ohust südamehaiguste põdemiseks.

Piht

Mida sa näed? Su piht on laiem kui su puusad

Mida see tähendada võib? Ilmselgelt on see märk sellest, et peaksid kiiremas korras oma menüü ja liikumisharjumused kriitilise pilguga üle vaatama. Vastasel juhul võib sind rasvumise tõttu suhkruhaigus kimbutama hakata.

Kõrvad

Mida sa näed? Sinu kõrvanibul on sügav vertikaalne vagu

Mida see tähendab? Mõned uuringud on näidanud, et vagu kõrvanibul võib olla märk südamehaiguste tekkest tulevikus. Miks? Sellele pole veel vastust leitud.

Sarvkest

Mida sa näed? Sinu sarvkestal on välimisel serval väike valge ring

Mida see tähendab? Silmaarst kinnitab, et see on tõeline ohumärk sellest, et sinu kolesteroolitase on juba liiga kõrgeks tõusnud. Mine arsti juurde.

Silmad

Mida sa näed? Su silmad on tulipunased

Mida see tähendab? Jah, veresoon võib olla katki läinud. Samas võib see ka viidata sellele, et kipud pohmelli leevendamiseks liiga palju aspiriini sisse kühveldama, mis verd vedeldab ja seega ka väikesed veresooned sellega üle uputab. Pea piiri.

Käed

Mida sa näed? Sinu küünte all oleks justkui pisikesed pinnud

Mida see tähendab? Kui sa ei ole viimaste päevade jooksul just puude ladumisega tegelenud, siis peaksid kiiremas korras arstile pöörduma. Tegemist võib olla märgiga endokardiidile — põletikule südameklapis.

Nägu

Mida sa näed? Nahk on kollakaks muutunud

Mida see tähendab? Kui sa ei ole isepruunistuva kreemiga liiale läinud, siis kollakas nahk viitab maksaprobleemidele või hepatiidile.

Nahk

Mida sa näed? Veidrat sünnimärki

Mida see tähendab? Vaata: Kõik, mida sa pead teadma melanoomist

Allikas: Men’s Health