Ükskõik kui kiire sul ka poleks, ära unusta hommikusööki! Müsli, puder või täisteraleib vähese võiga hoiavad su kõhu kauem täis ja nõnda kaob vajadus rasvaste pirukate järele.

Mine õue värske õhu kätte. Pimedad õhtud tekitavad masendust, värske õhk ja valgus annavad energiat ja positiivseid emotsioone. Kasuta päevavalgust nii palju kui võimalik, näiteks tee lõunapausi ajal üks mõnus jalutuskäik. Võimalusel jaluta õhtul töölt koju.

Unusta rämpstoit ja poolfabrikaadid ning pane rõhku puu- ja köögiviljadele, seemnetele ja pähklitele. Neist saad vajalikus koguses antioksüdante, vitamiine ja mineraale.

Väldi suhkrut ja karastusjooke. Need löövad sul küll kiiresti silma lahti ja annavad tunde, et võid minna maailma vallutama, kuid mõju kaob kiiresti ning pärast tunned end veelgi rohkem väsinuna.

Kui sa veel regulaarselt ei treeni, on viimane aeg alustada. Lisaks kaunile figuurile annab trenn ka hea enesetunde. Loomulikult tead sa seda kõike juba ammu …

Püüa ärgata igal hommikul samal ajal. Tööpäeviti varahommikul voodist välja astumine ning nädalavahetusel poole lõunani magamine ajab su keha segadusse ja rikub hea une täielikult.

Allikas: thegoodwebguide.co.uk