Kasuta eeterlikke õlisid

Kohe, kui tunned, et hakkad haigeks jääma, võta appi eeterlikud õlid, nagu pune- või sidruniõli. Esimene neist aitab võidelda viirustega ja on antibakteriaalne ning sidruniõli mõjub hästi kinnise nina puhul süstides sind ka vajaliku energiaga.

Joo rohkem vett

Meie keha peab tootma tatti, et viirusest vabaneda ja seda ei juhtu, kui me ei tarbi ekstra koguses vett või sooja teed. Seetõttu tasuks vältida ka kofeiini tarbimist, kui oled haige.

Puhka end välja

Kui su keha võitleb haigusega, on sel raske kasutada ekstra energiat mõne teise igapäevase tegevuse peale nagu jalutamine või kellegagi suhtlemine. Kui võtad rahulikult või mis veelgi parem, magad rohkem, saab su keha keskenduda just sellele, mis hetkel oluline on ega lase haigusel süveneda.

Pane õhuniisutaja tööle

Kuiv talvine õhk võimaldab viirustel kauem tegutseda. Kui niisutad kodust õhku, saad seda takistada. Kui sul veel kodus õhuniisutajat pole, soovitame see endale kohe hankida, sest see teeb imet ka sinu nahaga.

Joo kombuchat

Kombucha on meie hetke suurim lemmik (tegelikult kõik hapendatud tervisejoogid) sisaldades suures koguses aminohappeid, B-vitamiini ja probiootikume — kõiki asju, mis aitavad külmetust leevendada.

Millised on sinu nipid külmetuse ja haigustega toime tulemiseks?

Allikas: Because I’m addicted