1. Värske kurgi mahl

Kui kurgimahl tundub liiga vänge, lisa vett, pisut sidrunit või ingverit. Joo kuu aega igal õhtul enne magamaminekut ja märkad, kuidas kõhuke tõmbub tagasi. Kurgimahlas on minimaalselt kaloreid, kuid ohtralt antioksüdante, kiudaineid, mineraale ja vitamiine, mis kaalulangetusele hoogu juurde annavad. Kurgimahl tasakaalustab veresuhkrut ja hoiab keha vedelikutasakaalu paigas.

2.Sidruni ja värske kurgi mahl

Et kurgimahlast viimane välja võtta, lisa sellele ühe sidruni mahl ja pisut vett, kui soovid, siis ka lusikatäis mett ja värske piparmündileht.

3. Värske kurgi mahl peterselliga

Petersell on puhastava toimega ja seetõttu kaalulangetajale suurepäraseks abimeheks. Lisa ohtralt peterselli kurgimahlale või sidruniga kurgimahlale, vürtsita riivitud ingveriga ja lisa mahedama maitse saamiseks teelusikatäis aloe verat. Lase segul enne tarbimist paar minutit tõmmata.

4. Ingveritee

Ingver soodustab seedimist ja aitab kehal toitaineid paremini omastada, samuti päästab su vastikust kõhupuhitustest ja mõjub soodsalt ka teiste seedeprobleemide korral. Ingveritee muudab maistvamaks teelusikatäis mett ja sortsuke sidrunit.

5. Ananassimahl

Kiudainerikas ja kalorivaene ananassimahl täidab kenasti kõhtu, aga ei aja seda vastikult punni. Võid proovida ananassimahlale lisanüanssi anda kas sidruni või meega.

6. Maasikamahl sidruni ja ürtidega

Maasikad ja teised marjad on suurepärased abivahendid ennetamaks vähki ja südamehaiguseid, mistõttu peaksid need su menüüsse kuuluma iga päev. Maasikamahla valmistamiseks pigista kruusi ühe laimi või sidruni mahl, purusta maasikad, lisa piparmünt ja estragon ning vala peale kuum vesi. Lase settida, kurna ja lahjenda jaheda veega.

7. Võililletee

Võilill on parim detox-taim, mis uhub kehast välja kõik mürgid, aitab ennetada ja ravida kõrvetisi ning kõhupuhitust. Kui jood võililleteed enne uinumist, lähed magama kergema olemine ja hea enesetundega, sest liigne vesi koos mürkidega on kerest väljutatud.

8. Roheline tee

Lisaks sellele, et roheline tee sisaldab antioksüdante ja on väga hea keha puhastaja, aitab ta sul enne magamaminekut ka lõõgastuda ja toob seega parema une.

9. Õunaäädikajook

Lisa teelusikatäis kuni kaks õunaäädikat klaasile veele, maitseks võid juurde panna sidrunit või värskeid õunalõike. Loe ka: Õunaäädikas teeb terveks ja ilusaks: proovi need viis nippi järele!

10. Greibijook kaneeliga

Greibimahl on kaalulangetajate lemmikjook, sest see on maitsev, niisutab kenasti nahka ja täidab ka kõhtu, lisaks veel sisaldab palju vitamiine ja teeb kõhu korda. Kui paljalt juua ei kannata, tee klaasi sisse segu meest, kaneelist ja veest ning lisa greibimahlale. Kaunista piparmündilehega.

Allikas: Power of positivity