1. Kaerahelbed

Rusikareegel — kui sööd hommikuks kaerahelbeid, siis ilmselt oled oma elu ja toimetustega joone peal. Või siis meeldib sulle lihtsalt normaalsest inimesest pool tundi varem ärgata ja pliidi ees papitüki moodi maitsevat putru keeta.

2. Leib avokaadoviiludega

Sa oled trendikas, fännad sõpradega brunch’il käimist ning elad võrdlemisi glamuurset elu. Sul on raha või vähemalt on su vanemad rikkad. Ilmselt maksis su isa ka su viimase hommikusöögi kinni, sest sa lubasid vähem jooma hakata. Mine tööle, looder!

3. Suhkrust pakatavad hommikusöögihelbed

Sa pole siiamaani oma lapsepõlvekangelasest Tiiger Tonyst üle saanud. Ja üldse, miks peaks? Või siis on sul veel eilsest peoõhtust jäägid kehas ja sa istud käsi karbis teleka ees ning vorbid neid helbeid endale suhu.

4. Vahvlid või pannkoogid

Ilmselt oled sa sama magus ja südamlik kui su hommikusöök. Ning ilmselt ka sama pehme. Sa armastad ennast, kuid mitte nii nagu egomaniakk seda teeks. Oskad elu nautida ja inimestes ilu leida.

5. McDonalds’i hommikusöök

Sa oled kas omadega täiesti sassis või ikka veel purjus. Sul võib olla kas suur kaaluprobleem või mured rahaga — paraku on “mäki” hommikusöök odavam kui midagi tervislikku. Võta end kokku.

6. Sai

Vaatad imelikult nende otsa, kes sinu lemmiku asemel kaneelirulli kasuks otsustavad. Pead toorjuustu paremaks mistahes teisest määrdest. Sul on saiaga mingi tõsine teema.

7. Peekon, munad ja juustuvõileib

Sind ei huvita mitu kalorit, kui palju valku või mitu süsivesikut sa oma söögist saad. Sa jõuad kontorisse tavaliselt 25 minutit teistest hiljem — oled vähemalt enda arust stiilne. Sind ei huvita, kas sa oled vali või ebameeldiv — sa oled jumal.

8. Ravimid, kohv ja sigaret

Su päevakava on tihe, söömiseks aega ei jätku ja närvid on ammu juba läbi. Või vähemalt sulle endale meeldib sellisena näida. Millegipärast arvad, et söömine on midagi, milleks õigetel inimestel aega ei jätku. Nii üritadki kõigile rääkida, kui kiire sul kogu aeg on ja kuidas sa juba neli päeva suutäitki võtnud ei ole.

9. Kreeka jogurt

Kodukootud toitumisspetsialistina annad sa dieedinippe kõigile oma sõpradele. Ilmselt oled sa kas laiade õlgadega jõusaalihunt või naine, kes teiseks juuniks lisaks jumekusele ka peenikest pihta igatseb.

10. Munad ja röstsai

Kaks härjasilma koos paari röstsaiaga — su hommikusöök on sama klassikaline kui sa ise. Ilmselt on su elu ka üsna üksluine ja päevad ei ole lihtsalt vennad, vaid lausa kaksikud.

11. Sarvesaiad

Alates sellest ajast, kui sa ülikoolis Prantsusmaal vahetusõpilaseks käisid, ei ole sa suutnud sarvesaiadest loobuda. Arvad, et oled pärast seda kõrgema klassi eurooplane — jood vaid kvaliteetveini, sööd vaid ökot ja pätikohv on sinu jaoks jumalateotus.

12. Mahl

Veedad suurema osa oma päevast näljasena. Sinu elu kõige tähtsamaks osaks ja eesmärgiks on oma kehale jääkainetest puhastuse pakkumine ja seeläbi ka paremaks inimeseks saamine.

13. Valmistehtud võileib

Sa mõistad, et hommikuti peab sööma, kuid samas ei viitsi sa selle nimel vaeva näha. Eelistad kiirelt kuskilt läbi hüpata ning sealt mõne valmistehtud võileiva kaasa haarata. Ja selle siis salaja bussis ära süüa. Elad palgapäevast palgapäevani ja naudid arvutimänge. Kullake, aeg on muutusteks.

Allikas: Elite Daily