5 lihtsat, ent kasulikku meelespead smuuti valmistamiseks

Eile, 29. märtsil toimus Tallinna kesklinnas asuvas Stockmanni kaubamajas linna värskeima puu- ja juurviljaosakonna valmimise puhul kevadine smuutihommik.
Eile, 29. märtsil toimus Tallinna kesklinnas asuvas Stockmanni kaubamajas linna värskeima puu- ja juurviljaosakonna valmimise puhul kevadine smuutihommik.
Kohal oli Eestit vallutanud smuutirevolutsiooni ellukutsuja ja BoostYourselfi kaasasutaja Sven Nuum, kes rääkis supertoitudest ning sellest, millised vitamiinilaengud kevadel oma menüüsse lisada.
Smuutimeister jagas näpunäiteid tõhusate tervisekokteilide valmistamiseks ning tegi neid kohapeal kõigile proovimiseks.
Jagame ka teiega Stockmanni smuutihommikul tehtud tervisekokteilide retsepte ja BoostYourselfi asutaja Sven Nuumi soovitusi nende valmistamiseks.
1. Võimalusel vali poest alati küpsed puuviljad.
2. Ära lisa smuutile liiga palju erinevaid koostisosasid.
3. Ühtlase ja kreemise smuuti saamiseks blenderda segu umbes 1 minuti.
4. Vedelikuna kasuta vett või taimset piima (mandli, kaera või India pähkli)
5. Soovitan tarbida smuutit eraldi toidukorrana või 30 minutit enne söömist.
„Stockmanni roheline“, mis turgutab talvest väsinud organismi
Energiasmuuti — annab kiire eluviisiga linnainimesele energiat ja särtsu
Kogu pere vitamiinismuuti
Sisu mugavamaks tarbimiseks
telli Delfi Kogupakett või reklaamivaba pakett.