1. Puuviljad (õun, pirn)
2. Tsitrusviljad (apelsin, sidrun, laim)
3. Kividega puuviljad (virsik, ploom, aprikoos, kirss)
4. Banaan
5. Viinamarjad
6. Melon
7. Rohelised lehtviljad
8. Porgand
9. Seller
10. Avokaado
11. Kartul
12. Marjad (maasikad, jõhvikad, vaarikad, mustikad, mustsõstrad)
13. Külmutatud juurviljad (pipar, lehtkaosas, spargel, sibul, spinat, brokoli, herned, rohelised oad, mais, kabatšokk jms)
14. Sajaprotsendiline puhas liha (sea-, looma-, linnuliha)
15. Kala (lõhe, tursk, forell)
16. (Külmutatud) krevetid
17. Purgioad
18. Naturaalne maapähklivõi
19. Naturaalsed moosid
20. Hapukurgid
21. Sardiinid
22. Oliivid
23. Munad
24. Kreeka jogurt
25. Piim (eriti mandli- ja riisipiim)
26. Juust (mozzarella, cheddar, parmesan, feta, ricotta)
27. Hummus
28. Kinoa
29. Kaerahelbed ja mitmeviljapudrud
30. Riis (pruun, metsik)
31. 100% täisterapasta
32. Täisteraleib
33. Kikerherned
34. Oliiviõli
35. Ingver
36. Pähklid
37. Toorsuhkur
38. Mesi
39. Maitsetaimed (rosmariin, tüümian, till, meliss jms)
40. Meresool
41. Sibul ja küüslauk
42. Kuivatatud puuviljad (rosinad, jõhvikad, aprikoosid)
43. Maitsestamata popkorn
44. Tume šokolaad (nt mandlitega)
45. Naturaalne roheline tee (eelista teelehti kotikestele)
46. Kohv
47. 100% mahlad
48. Seemned
49. Naturaalsed maitseained (pipar, karri, kaneel jms)
50. Tomatid ja tomatipasta

Allikas: ivillage.co.uk