1. Kõrvitsaseemned

Kõrvitsaseemned on täis tsinki, mis valgetel verelibledel haigusi tõrjuda aitavad.

2. Tuunikala

Kala söömine on igati kasulik. Ja eriti tuunikala! Selles leidub seleeni, mis immuunsüsteemile turgutavalt ja tugevdavalt mõjub. Tuunikala sobib nii salatitesse kui võileivale. Või siis järgmine kord eelista sushi valimisel just neid variante, milles tuunikala sees on!

3. Seened

Veel üks põhjus vanaemale külla minna ja tema keldrist endale mitu seenepurki näpsata. Nimelt sisaldavad ka need maitsvad metsaannid põletikku ja haiguseid tõrjuvaid osakesi, mis tervisele pai teevad.

4. Maguskartul

Eestis aina rohkem populaarsust koguv maguskartul on oma tähelennu täiesti ausalt ära teeninud. See imevili on tervislikum kui tavaline kartul ja sisaldab ka rohkelt A-vitamiini, mis külmal ajal lausa kohustuslik on. Hoia külmetus eemal!

5. Roheline tee

Kui tahad tassikest teed nautida, siis vali roheline. See pakatab antioksüdantidest, mis immuunsüsteemil keha tervena hoida aitavad.

6. Jogurt

Probiootikumid, mis jogurtis leiduvad, muudavad sind tõeliseks superkangelaseks — mitte ükski pisik ei pääse ligi! Loomulikult eelista seda, milles üleliigseid säilitus- ja magusaineid ei leidu. Kõige paremad on meie oma kodumaal valmistatud ja tervislikud jogurtid.

Allikas: Women’s Health Magazine