Elustiilist üks osa on toitumine ja et toidu kvaliteet paraneks, tuleb aeg-ajalt ikka konkursi korras parimaid tooteid valida.

Parima toiduaine kvaliteedimärgi "Süües Terveks" sai sel aastal ka grillviiner, mis on lisaks suuremale lihasisaldusele ka täiesti e-ainetest vaba. Evelin Ilvese sõnul väärivad korralikud viinerid tunnustust.
"Kui lastele meeldib viiner, siis nüüd võib neid isegi sagedamini süüa kui kord kuus. Sest neis ei ole kahjulikke aineid ja nende lihasisaldus on teistest palju suurem."

Evelin Ilves kannab käekotis kaasas kahjulike e-ainete tabelit (voldiku saad endale allalaadida siit) ning jälgib hoolega erinevaid numbrikombinatsioone. Miks ja kui sageli ta seda kasutab? Vaata videost:

Süües terveks märgi ja diplomi pälvisid sel aastal:

  • Atria Wõro Jussi Grillviiner E-ainetevaba (269 kcal / 23 g rasva)
  • Fazeri Täisteraviilud (171 kcal / 1,3 g rasva)
  • Feta juust 200 gr (Hellenic Trade) (266 kcal / 21 g rasva)
  • Neitsioliivõli pihustiga 100 ml (1 vajutus 1 kcal) Hellenic Trade (815 kcal / 90,6 g rasva)
  • Kalamata oliivid 370ml Hellenic Trade 191 kcal/20,7 g rasva
  • Kadarbiku Aurutatud köögiviljade kolmikpakk ehk peet, kapsas, porgand 33 kcal / 0,18 g rasva
  • Kadarbiku smuutid
  • TallEggi Rosepipra kanafilee (93 kcal / 0,7 g rasva)
  • Vici Lumekrabi (90 kcal / 1 g rasva)