Kas uskuda või mitte? Just nii kaua säilivad erinevad toiduained külmikus

 (12)
Kas uskuda või mitte? Just nii kaua säilivad erinevad toiduained külmikus
Foto on illustreerivPanthermedia/Scanpix

Käid nädalas korra poes, et siis kogu kraam külmkappi panna ja rahus edasi toimetada? Selgub, et tegelikult säilivad toiduained avatuna küllaltki lühikest aega.

Heida pilk nimekirjale ja saa teada, kui kaua võid sa üht või teist asja külmas hoida!

Kala — 1 päev

Karbid — 1 päev

Pehme puuvili — 1-2 päeva

Tükeldatud liha — 2 päeva

Pehme juust 2-3 päeva

Salatilehed — 2-3 päeva

Vorstid — 3 päeva

Rohelised juurviljad — 3-4 päeva

Kividega puuviljad — 3-7 päeva

Piim — 3-4 päeva

Peekon — 7 päeva

Kõvajuust — 1 nädal

Munad — 1 nädal

Suitsulõhe — 1-2 nädalat

Allikas: Mirror