1. Kustuta janu
Sageli peame me end näljaseks, ehkki tegelikult kimbutab meid hoopis janu. Joo klaasike vett ja vaata, kas sul on siis veel isu külmkapi kallale minna.

2. Söö õhtusöögi ajal kõht korralikult täis
Ehk ei söönud sa õhtusöögi ajal piisavalt või sõid valesid asju? Hoolitse selle eest, et saaksid korralikult proteiine, vitamiine ja toitaineid.

3. Aitab suhkrust!
“Halvad” süsivesikud tekitavad sinus kiiresti näljatunde. Suhkur mõjutab meie insuliinitaset, niiet ka pärast klaasitäie limonaadi joomist võime me tunda end näljasena. Mida vähem suhkrut, seda parem, eksole!

4. Kontrolli portsjoneid
Kui sul on tõesti kõht tühi, siis söö midagi, kuid ära söö end kurguni täis. Väiksest peotäiest piisab, et hilisõhtust nälga leevendada, nii et sa ei pea oma kõhukorinate saatel uinuma.

5. Joo teed
Kuum jook tekitab tunde, nagu oleksid tegelikult midagi söönud. Hoolitse vaid selle eest, et tees poleks kofeiini — vastasel juhul võid rahulikust unest vaid unistada.

6. Keskendu millelegi muule
Kui tunned, et isud hakkavad ligi hiilima, leia muud tegevust. Väldi televiisorit, sest see viib mõtted näksimisele — haara hoopis raamat, surfa internetis või helista sõbrale.

7. Pese hambad ära
Hammaste pesemine on niigi tüütu (eriti kui teed seda korralikult, kasutades ka hambaniiti ja suuvett) — kes peaks tahtma oma puhtaid hambaid toiduga rikkuda, et siis pärast uuesti hambaid pesta? Kui su suu on puhas ja värske, on hoopis väiksem tõenäosus, et tahad sinna midagi soolast või magusat pista.

Allikas: allwomenstalk.com