Üks LIVOL® MULTI vitamiini tablett päevas tagab kogu pere hea tervise. Vitamiinid on toodetud Taanis. Kogu tootmisprotsess toimub ühes tehases kõige rangemaid kvaliteedinõudeid järgides. See tagab kõrgeima kvaliteediga tooted. Multivitamiin LIVOL® MULTI on edukalt turul olnud juba 53 aastat.

Miks usaldada Livolit?


Kõikidele Livoli toodetele on omane kõrge kvaliteet, looduslikkus ja ohutus. Livoli vitamiinid ja mineraaltoitained on teeninud tarbijate usalduse, mis on kandunud põlvest põlve. Tänu sellele on juba mitu põlvkonda Eestis, Baltikumis ja Skandinaavias kasvanud üles Livoli toodetega.

  • Pikaajaline kogemus. Livoli vitamiine ja mineraaltoitaineid on Taanis toodetud juba alates 1959. aastast.
  • Garanteeritud füsioloogiline efekt, mis on saavutatud tänu enterokatte tehnoloogiale.
  • Tasakaalustatud kombinatsioon vitamiinidest ja mineraaltoitainetest. Koostisosade sisaldus toodetes on harmooniliselt kohandatud eri vanusest ja soost inimeste vajadustega, kattes päevase vitamiinide ja mineraaltoitainete vajaduse.


KAETUD TABLETID – ENTEROKATTE TEHNOLOOGIA – KOOSTISOSAD LAHUSTUVAD ÕIGES KOHAS

Livoli toodetel on kasutatud uuenduslikku tablettide katmise tehnoloogiat: tabletid on kaetud erilise kihiga, mis kindlustab vitamiinide ja mineraaltoitainete imendumise ning füsioloogilise efekti. Koostisosad imenduvad seedetraktis, kus organism saab neid kõige paremini kasutada.

Tavaliste tablettide puhul on mikro- ja makroelemendid üheks „kokteiliks” kokku segatud. Kõik koostisosad väljutatakse tabletist makku korraga. See ei ole parim viis, sest teatud mineraalid, näiteks raud ja magneesium, annavad kahjuliku reaktsiooni, kuna imendumise ajal nad blokeerivad üksteise positiivseid efekte.

Livoli tablettide puhul on vitamiinid ja mineraatoitained kaetud erilise kihiga. See tähendab, et näiteks kaltsium ja magneesium väljutatakse tabletist maos. See-eest teised mineraalid väljutatakse ainult soolestiku piirkonnas. Sel juhul raud ja magneesium ei blokeeri teineteist imendumise ajal.

Kaetud tablettide eelised:

  • kaitsevad koostisosasid hapetega kokkupuutumise eest mao piirkonnas;
  • seedetraktis erituvad mineraalid järk-järgult õiges kohas, seega mineraalid ei lagune protsessi käigus ja organism saab neid parimal viisil ära kasutada;
  • mao piirkond on kaitstud ärrituse eest. See on eriti oluline neile, kellel on tundlik seedesüsteem.


MANDLIKUJULISED TABLETID – LIHTNE NEELATA!

Osa Livoli tooteid on mandlikujulised, mis hõlbustab nende allaneelamist. Uut innovaatilist mandlikujulist tabletti on testitud Taani Tehnoloogia Instituudis*, kus mandlikujuline tablett osutus kolmest erikujulisest tabletist – mandlikujuline, piklik, ümmargune – kõige lihtsamini neelatavaks. Kui ei usu, siis proovi järele!

Vaata rohkem: livol.ee

Allikas: Bar-Shalom, D.; Seric, S.; Dalsgaard, L.; Saaby, L.; Vig, K. K.; Hansen, G.; Vinicoff, P. G. The quest for easier-to-swollow tablets. www.tabletscapsules.com

Jaga
Kommentaarid