2 dl vett
2 dl külmutatud vaarikaid
1 dl punapeeti, jämedalt riivitud
½ magus õun
¼ küps avokaado
25 g beebi-spinatit
1 spl värsket sidrunimahla
½ dl naturaalseid kashupähkleid (pane likku vähemalt 4 tunniks)
½ tl jahvatatud ingverit
½ tl lagritsapulbrit

Koori ja riivi punapeet jämeda riiviga. Loputa õus, beebispinat ja kashupähklid. Pressi sidrun ning pane kõik ained blenderisse. Blenderda kergelt ning vala sisu seejärel klaasi. Naudi!

Nüüd on su keha saanud külluslikult antioksüdante, vitamiine, ensüüme ja kiudaineid. Spinat lisab klorofülli ning kashupähklid ja avokado lisavad kasulikke rasvhappeid. Ingver ja lagrits ei ole mitte ainult maitseained, mis tõstavad maitset vaid neil on ka rögalahtistavad omadused. Oivaline jooks hommikuks, lõunaks või õhtusöögiks ning enne ja pärast treeningut.

Lisaks 3 tervislikku soovitust:

1. Alusta hommikut klaasi leige sidruniveega ning tee omale roheline smuuti. Hea maitse annab apelsin. Kerge puhastusdušš kehale seespidiselt.

2. Selle asemel, et vahetada kõik oma tavapärane toit uue vastu vali 1-2 uut asja, mida lisada oma igapäevasesse toitu. Harju rahulikult uute asjadega.

3. Tee iga päev nädalas üks päev, kus keskendud just endale. Luba endale puhast, toitaineterikast toitu ning midagi lõõgastavat nagu soe vann, mõnus jalutuskäik metsas. Väldi halbade uudiste lugemist, e-maili vaatamist või Faceboki. 

 
Alikas: Aftonbladet.se