Hoia tervislikud snäkid silma all
Kui su köögilaual on vaagen õuntega, riiulis purk pähklitega või külmikus silmade kõrgusel jogurtipakid, on tõenäolisem, et sa nende järele haarad ja vajalikud ained kätte saad.

Ja vastupidi — peida ebatervislik ära!
Küpsise- ja krõpsupakid kadugu silma alt, nii ei teki sul ka kiusatust nende kallal näkitseda. Veel parem — ära osta oma kööki ebatervislikku kraami, sest mida pole, seda ei saa ka süüa.

Kinnita külmikule motiveerivaid tsitaate ja fotosid
Kui külmikul on foto sinust, kui olid veel oma ideaalkaalus, mõned inspireerivad pildid ja motiveerivad tsitaadid, mõtled sa kaks korda, enne kui kiire isu kustutamiseks külmikut rüüstama hakkad.

Soeta väiksemad taldrikud
On fakt, et suuremale taldrikule kuhjatakse ka rohkem toitu, nii et muretse endale väiksemad taldrikud. 

Reegel: süüakse laua taga
Hoolitse selle eest, et sul oleks eraldi nurk söögilauaga ning söö alati vaid laua taga. Ei mingit püsti seistes külmikust või karbist näksimist enam! Avastad peagi, et see uus harjumus vähendab oluliselt su näksimiste hulka ja sagedust.

Hoia köök korras
Mida puhtabm, säravam ja organiseeritum on su köök, seda rohkem tahad sa seal ka aega veeta ja tervislikke roogasid valmistada.

Põleta vaniljelõhnalist küünalt
Kui kipud sageli suhkru kallale, soeta endale magus vaniljelõhnaline küünal ja põleta seda aegadel, mil tavaliselt kõige rohkem magusaisu käes vaevled. Õhus leviv magusaaroom rahuldab su magusanälga.

Allikas: ivillage.co.uk