Aga selle vastu on nüüd leitud lahendus ja selle peale poleks sa küll ise tulnud. Nimelt tuleb avokaado panna sügavkülma ja sa saad selle sealt välja võtta sulama täpselt siis, kui ise heaks arvad. Aga seda peab õigesti tegema!

Kui oled poest ostnud endale värske avokaado, mis on valmis söömiseks, siis lõika see tükkideks või viiludeks. Laota ahjuplaadile küpsetuspaber, sinna peale lao avokaadoviilud. Plaaditäis pane sügavkülma umbes üheks ööpäevaks.

Järgmisel päeval võta plaaditäis välja, sest ilmselt vajad sa seda plaati ka muude toimingute jaoks. Külmunud avokaadod lao plastkotti või karpi ja pane uuesti sügavkülma. Siis on sul hea avokaadot võtta ükskõik mis ajal. Ja ära muretse - inimesed, kes seda trikki kasutanud on, väidavad, et avokaado maitseb peale ülessulamist täpselt nagu see oleks maitsenud värskena.

Tekib küsimus, et miks ei võiks avokaadot kohe kotti või karpi panna ja seda sügavkülma asetada, miks peab veel ahjuplaadiga mässama?

Sellepärast, et kui sa paneksid avokaado kohe karpi või kotti, kleepuksid tükid omavahel kokku ja hiljem oleks sul ainult üks suur ebakorrapärase kujuga avokaadokuubik, mitte ilusad viilud.

Tasub katsetada!

Allikas: Daily Mail