Toiduvalik on toidukorvi silmas pidades määrava tähtsusega. Kehakaalu saab edukalt langetada ka meil aastakümneid laual olnud toiduainetega. Kui tahad hoida kokku, eelista vanu klassikuid.

Siin on sulle mõned toiduained, mis on üheaegselt nii soodsad kui ka kaalulangetajale kasulikud:

  • munad ja kana poolkoivad on ühed soodsaimad valgu- ja rasvaallikad;
  • kartul on ideaalne süsivesikuallikas ja sobib kenasti ka kehakaalu langetaja lauale;
  • köögiviljadest on ühed odavamad porgandid, kapsad, kaalikad, peedid, sibulad jms;
  • kallite mandlite või sarapuupähklite asemel võid vabalt süüa päevalille- või kõrvitsaseemneid;
  • avokaado ja kookosõli asemel saad rasvu võist ja hapukoorest;
  • puuviljadest söö võimalusel kodumaiseid õunu, ploome jms;
  • mandlipiima joojad võiksid raha kokkuhoidmiseks sirutada käe keefiri või piima poole.

Refereeritud artikli täisteksti leiad ajakirja Naisteleht+Naised värskest numbrist!