1. Vormiroas. Pane ahjuvormi oma lemmikköögiviljad, praetud sibulad, eelnevalt
kuumtöödeldud liha või kala ja näiteks keedetud kartulid. Vala peale kookospiima ja muna segu.
Küpseta ahjus 170 kraadi juures umbes 20 minutit. Natuke teistmoodi vormiroog ongi valmis!

2. Kastme asemel. Alati, kui soovin kiiresti süüa valmistada, praen pannil hakkliha või kanafilee ja kuumutan kergelt läbi ka aedviljad. Et toit natuke toekam saaks, lisan kastmeks kookospiima. Maitseainetest sobivad sellise toidu puhul näiteks kurkum, koriander või karri.

3. Supi sees. Frikadellisupp, kanasupp, köögiviljasupp, püreesupp — kookospiim muudab iga supi kreemisemaks ja annab mõnusat mekki. Minu meelest pole olemas suppi, kuhu kookospiim ei sobiks. Tuleb ainult katsetada!

4. Smuutina.
Kui tavaliselt pannakse smuutidesse piima, keefirit või maitsestamata jogurtit, siis hoopis huvitavam on valmistada hõrgutav jook kookospiimaga. Mulle meeldib eriti kookospiima, külmutatud banaani ja kakao kooslus.

5. Magustoidus. Koori ja haki neli keskmise suurusega õuna. Pane potti õunad, 400 grammine purk kookospiima, 3-4 supilusikat kookosõli ja ohtralt kaneeli. Keeda kogu kupatust, kuni õunad on pehmed. Püreesta poti sisu saumikseriga ja jäta magustoit jahtuma, asetades see hiljem külmkappi. Järgmisel hommikul saad maiustada ühe tervisliku ja imemaitsva pudinguga.

Heidi kirjutab Kaaluabis tervislikust toitumisest ja sportlikust eluviisist. Kui soovid tema kohta rohkem teada, külasta tema blogi aadressil http://heidi.tarkpea.ee.