1. Sa tunned suurt väsimust.

Sul on raske hommikul tõusta, ehkki magasid piisavalt. Sul on kogu päeva ainult üks soov: jääda voodisse ja olla omaette. See ei märk kehalisest väsimusest või energiapuudusest, see viitab hingelistele raskustele.

2. Sind vaevavad kummalised valud.

Hingeline väsimus võib enesega kaasa tuua füüsilisi valusid. Kehas olevad valud ja energia puudus mõjutavad organismi funktsioneerimist.

3. Sa ei saa aru, mis sinuga lahti on.

Sa ei oska ise ka seda seletada, mis sinuga toimub. Sa ainult aimad, et midagi on sinu sees valesti.

4. Sa oled tihti segaduses.

Isegi, kui sa hommikul tõused üles, ei mäleta sa tihti paljusid asju, mida sa tegema pead ja sul on raskusi keskendumisega. Sa saad aru, et su keha ja meel ei tee koostööd.

5. Sa oled liiga tundlik.

Su emotsioonid on laes, samal ajal võid sa tunda suurt kurbust ja seejärel suurt eufooriat. Sa ei suuda oma tundeid kontrolli all hoida. Sa oled vang omaenda kehas.

6. Sa tunned kroonilist rahutust.

Sul on tihti paanikahood. Kus sa ka ei ole ja mida sa ka ei tee, sa tunned sageli hirmu enda üle võimust võtmas. Sa ei suuda olla rahulik ja nautida elu, sest stress kontrollib sind.

7. Sa tunned end üksi.

Isegi olles ümbritsetud lähedastest inimestest tunned sa, et sind ei hinnata ega armastata.

8. Sa ei tunne enam midagi.

Oma loomult oled sa heatahtlik, aga viimasel ajal ei muretse sa enam teiste pärast. Teiste kannatused jätavad sind ükskõikseks . Mitte sellepärast, et sa ei hooli, vaid sellepärast, et su oma hing teeb sulle liiga palju haiget.

9. Sa ei suuda end motiveerida

Kõik tegevused on muutunud sinu jaoks koormavaks. Sa tunned, et oled energiast tühi. Sa ei huvitu enam mitte millestki.

10. Sul on hirm tuleviku ees.

Tulevik on sinu jaoks ebaselge, sa ei tea enam ise ka, mida sa tahad. Tulevikule mõtlemine ajab sind segadusse ja tekitab hirmu. Sul pole enam ühtegi eesmärki.
Allikas: Kodused Lood