Veeda vähem aega sotsiaalmeedias

Võib üsna kindlalt väita, et paljud inimesed on just karantiiniajal hakanud rohkem sotsiaalmeediat kasutama, sest igav on. Palju kasulikum oleks veeta aega, tehes midagi uut ja huvitavat, mitte lihtsalt telefonis kerida.

Tee oma rahaasjad korda

Kui oled üks nendest, kelle palka vähendati, on nüüd õige aeg vaadata üle oma tulud ja kulud ning seada asjad korda. Millal siis veel, kui mitte nüüd?

Vaata vähem televiisorit

Enamike inimeste televiisori vaatamise aeg on hüppeliselt kasvanud. Jällegi, mine parem jalutama, tee trenni või õpi midagi uut. Eks see on jah hea ajaviide, aga mitte eriti kasulik.

Tee korda oma tööasjad

Su meiliboks ajab virtuaalses mõttes üle ääre, sul on pooleli ammu unustanud projektid ja mõne töökaaslasega on ikka veel kana kitkuda? Aja need asjad korda ja tunned end kohe tunduvalt paremini.

Hakka paremini toituma

Kuna nüüd on paljud inimesed kogu aeg kodus, on tegelikult ka rohkem aega korralikult süüa teha. Muidugi on tore vahetevahel ka rämpstoitu süüa, aga enamik toidukordadest võiksid ju ikkagi tervislikud olla.

Harjuta “ei” ütlemist

Paljud inimesed näevad sellega vaeva ja ikka lõpetavad ärritunult, sest tulid jälle kellegi soovile vastu, ehkki nad tegelikult seda ei tahtnud. On aeg muutuda konkreetseks.

Hakka varem üles ärkama

Mis siis, et sa oled kodus ja mõtled, et võiksid üles ärgata näiteks 8:55, kui su tööpäev algab kell 9. Parem oleks ikkagi varem ärgata, ehk jõuad enne tööpäeva algust midagi kasulikku tehtud?

Allikas: Making sense of cents