Nuta ennast tühjaks

Võib kõlada imelikult, et kuidas saab nutmine rõõmsaks teha? Aga kui sa oled nädala jooksul kõvasti stressis olnud, siis nutmine aitab su kehal vabaneda üleliigsetest pingetest ning peale nutmist tunned end palju paremini. Saad uue ja vabama energiaga edasi minna.

Laula kõvasti

Mis siis, et sulle on elevant kõrva peale astunud või keegi kunagi kümme aastat tagasi väitis, et sa ei pea viisi. Laula kõvasti ja südamest kaasa oma lemmiklaulule ning arvatavasti tunned juba poole laulu pealt, et sul hakkas palju parem.

Mediteeri

Praegusel ajal ei saa me ei üle ega ümber pidevast meelde tuletamisest, et mediteerimine on vaimse tervise seisukohalt ülioluline. Kui sa ikka veel ei ole meditatsiooniga sõbraks saanud, siis mida sa veel ootad?

Harjuta tänulikkust

Ehkki ajad on rasked ja ebaõiglased, on igal inimesel siiski palju asju ja inimesi, mille üle tänulik olla. Kirjuta üles oma tänusõnad, korda neid oma peas või helista oma kallitele lihtsalt selleks, et öelda, et oled nende olemasolu üle õnnelik ja tänulik.

Ole päikese käes

Kui oled nädal aega ainult toas istunud, siis tee kasvõi aken lahti ja püüa natukenegi päikese käes olla. Iga inimene vajab värsket õhku ja päikest, püüa leida viis, kuidas seda ohutult saada.

Tee perekonnaga videokõne

Üksinda või kahekesi kodus olemine järjest nii pikalt on raske. Leppige terve perekonnaga kokku, et teete videokõne ja jagate muljeid. Seda on kõigil vaja.

Aita abivajajat

Kas su vanavanemad saavad ikka ise poes käimisega hakkama või saad sa ehk läbi kulleri neile toitu koju tellida? Kas on veel keegi, kellele sa saaksid nõu või jõuga abiks olla?

Allikas: Happily Ever Style