Seega, kui seal kastis on rohkem halbu asju kui häid, antaksegi sulle tulevikus tagasi halba ning sama kehtib heade asjade kohta.

Siin on aga kaheksa vähem tuntud karma seadust, mis võiksid muuta seda, kuidas sa käitud, mõtled ja elad:

1. Alandlikkuse seadus

Sa pead õppima leppima asjadega nii nagu need on, enne, kui hakkad neid asju muutma.

2. Loomise seadus

Ainult sina saad luua oma enda elu ja reaalsust. Elu ei juhtu meiega, me peame selles osalema. Ja kui sa keskendudki kogu oma energiaga, et luua selline elu ja maailm, kus Sina tahad elada, siis see saab ka nii olema.

3. Kasvamise seadus

Kasvamise seadus ütleb, et potentsiaal tõeliseks arenguks ja muutusteks tuleb meie seest, mitte kuskilt väljast. Kui tahame muutust, ei peaks me vaatama teiste inimeste ja asjade poole, vaid hoopis enda südamesse ja pähe.

4. Vastutuse seadus

Kui miski sinu elus on valesti või katki, ei tohiks sa süüdistada selles kedagi peale iseenda. Sinu elu on sinu teha, lihtne ja loogiline.

5. Ühenduse seadus

Kõik siin Universumis on omavahel seotud. Iga tegu, iga inimene, iga asi on seotud kuidagi kõige muuga. Isegi aeg, meie minevik, olevik ja tulevik on omavahel seotud ning neid ei saa kuidagi teineteisest eraldada.

6. Andmise seadus

Andmise seaduse järgi kehtib reegel, et kõik, mida sa siin elus annad, saad sa ka tagasi. Lukusta uks ja tulevikus leiad, et iga uks, mida avada üritad, on samuti lukus.

7. Keskendumise seadus

Keskendumise seadus paneb paika, et me suudame reaalselt mõelda vaid ühele asjale korraga. Seega, pole mõtet vaeva näha, sest sa ei saagi samal ajal kõigele mõelda.

8. Kohaloleku seadus

See on tõenäoliselt üks kõige paremaid seadusi, sest see kutsub sind olema hetkes kohal nii vaimselt, emotsionaalselt kui ka füüsiliselt. Pole mõtet jääda kinni minevikku ega mõelda kogu aeg tulevikule. Kõike õnnelikum oled, kui naudid praegust hetke.

Allikas: Higher Perspective