Su 30ndad on palju paremad kui 20ndad. Need on justkui samm edasi, sest tead elust rohkem ja püüad leida viise, kuidas ülejäänud eluaastaid targemini kasutada. Kui juba 30ndates iseendasse investeerid, investeerid kogu oma ülejäänud elusse.

1. Kasvata oma tutvusringkonda

Olenemata sellest, mis karjääri oled endale valinud, oma tutvusringkonna kasvatamine tuleb sulle alati kasuks.

2. Võta oma vanemate ja vanavanemate nõu kuulda

Sa oled nüüd juba ammu täiskasvanu ja selles, et oskad oma lähedastelt aeg-ajalt abi küsida, pole midagi halba. Karjäärialasest nõust rahaga majandamiseni välja, õpi neilt, kes on seda kõike juba kogenud.

3. Suhtu oma rahasse targemalt

Jah, oma finantsiliste teadmiste tõstmine on ka osa enese eest hoolitsemisest. Juba 20ndates peaksid eelarvet pidama, aga 30ndates tuleb õppida selgeks ka see, kuidas vara kasvatada. Uuri välja, kuidas investeerida ja panna raha kasvama.

4. Investeeri korralikumasse garderoobi

30ndates on aeg hakata investeerima rõivastesse, mis püsivad kauem korralikud ning mis on moekad aga ka funktsionaalsed.

5. Arenda ennast

Oled sa tahtnud kunagi mõnda uut keelt selgeks õppida või arendada koodi kirjutamise oskust? Nüüd on aeg need soovid täide viia.

6. Kuluta mentori, terapeudi või coach'i peale

See on suurepärane viis, kuidas oma isiklikke ja tööalaseid oskusi arendada ning tulevikuks edukam tee rajada.

7. Mine iseendaga kohtingule

Sind ootab ees pikk elu ja seetõttu pead õppima iseennast armastama. Proovi uusi asju, veeda aega iseendaga ja pane paika, mis teeb sinust suurepärase inimese.

8. Ära karda läbikukkuda

Meile on alati õpetatud, et läbikukkumine on halb, aga vahel aitavad just need hetked elus kõige rohkem õppida.

9. Ära tee maha teisi naisi

Me elame konkureerivas maailmas, aga ära muuda seda olukord hullemaks, tirides teisi naisi alla, et ise kaugemale jõuda. Kõigi jaoks on olemas võimalused ja meie kätes on teineteist aidata.

Allikas: Career Girl Daily