Sa saad inimestega suurepäraselt läbi
Oled sarmikas, vaimukas ja meeldiv. Olgem ausad, kõik lausa jumaldavad sind! Ja seetõttu peetakse sind ka ektraverdiks.

… kuni tahad olla üksi
Ektraverdist introvert tunneb pärast paari aktiivset sotsialiseerumistundi end ääretult väsinuna. Ta tahab pageda inimeste juurest ja olla üksi, et saaks laadida enda akusid.

Eelistad nelja silma vahel suhtlust
Jah, sa suudad leida kõigiga ühise keele, kuid ideaalis suhtleksid endale oluliste inimestega vaid nelja silma all. Tegelikult oled sa üsnagi valiv ja leiad aja vaid nende jaoks, keda pead endale piisavalt armsaks.

Sa pelgad seltskonda
Lepid kohtumise kokku ja kukud seda tühistama. Korduvalt. Sest iga kord, kui meenub, et pead kellegagi kohtama, tekib sul ärevus. Kuigi tead, et kohale jõudes naudid seltskonda, tundub kuhugi minek ääretult väsitav. Tihtipeale saad sõpradega kokku vaid seetõttu, et ei taha neid jälle alt vedada.

Naudid üksiolemist
Sa ei mõista neid, kes ei suuda omaette olla. Ekstraverdist introvert võib veeta päeva nii, et ei suhtle absoluutselt kellegagi. Seejuures ei tule tal mõttessegi, et peaks või võiks võtta mõne tuttavaga ühendust. Sa naudid aega, mil saad olla kodus ja lugeda raamatut, vaadata filmi või sarja. Ja seda tihtipeale palju-palju rohkem kui välja minemist ja sotsialiseerumist.

… kuni tunned üksindust
See, et naudid enim iseenda seltskonda, ei tähenda, et see teeb sulle alati head. Ekstraverdist introvert võib tunda end ühtäkki äärmiselt üksikuna. Kuid talle valmistab meeletut raskust võtta sellisel juhul kellegagi ühendust. Sest kodus on nii-nii hea ja vaikne.

Sobid kõigile
Ekstraverdist introvert ei karda seda, et peab kohtuma kallima vanematega või, noh, kas või presidendiga. Sest ta teab, et suudab võita ükskõik kelle südame. Ja põhjus selleks on imelihtne: sulle ei meeldi rääkida endast, seega lased teistel oma elust jahuda.

Sa ei suuda olla kogu aeg olemas
Milline on parim sõber ekstraverdist introverdile? Selline, kes ei nõua pidavat tähelepanu. Sa jumaldad seda, kui kohtud kalli sõbraga kuu-paari tagant, et viia end tema eluga siis täiesti kurssi.

Oled väga kehv sõnumineerija
Ekstraverdist introverdil esineb päevi, kui ta ei suuda vastata telefonile või reageerida sõnumitele. See ei tähenda, et sa ei soovi suhelda kindlate inimestega, vaid … Sa ei taha rääkida kellegagi.

Komplimendid? Palun, ei
Loomulikult meeldib sulle see, kui jääd kellelegi silma. Kui keegi sulle julgeb aga mõne komplimendi poetada, tunned end ääretult ebamugavalt.

Jumaldad kohvikutes istumist
Sulle meeldib olla rahva seas, kuid sa ei näe vajadust nendega suhtlemiseks. Seetõttu võib sind leida tihti kohvikus istumas: sinu ümber käib melu, kuid sina saad olla omaette ja vaadelda kõike kaugelt.

Naudid väljas käimist, et siis haihtuda
Keegi kutsub välja? Miks mitte, on ju reede! Sa tantsid ja napsitad, et siis keset kõige suuremat jauramist kaduda. See ei tähenda, et sul pole enam lõbus, vaid sul tekib tunne, et just nüüd on õige hetk lahkuda.

Allikas: Stuff