Kuidas seda siis teha?

Ma olen ise tõdenud ja viimase 4-5.a vältel avastanud, et kõige lihtsam on midagi saavutada oma elus nii, kui sa lihtsalt lubad sellel oma ellu tulla. Sa ei mõtle sellele, et kuidas sa seda saavutada saaksid või kuidas sa saaksid rohkem raha teenida, et seda konkreetset asja osta (kui tegemist on mingi esemega). Või sa ei lasku detailidesse, et kui ma teen selle ja selle asja ära, siis peaksid sellele järgnema kõik muud aspektid, mis viivad mu lõpuks lähemale soovitule. Minu kogemus on hoopis vastupidine. Enda unistuste täitumisel olen ma pigem täheldanud seda, et ma ei teegi nende teostumiseks suurt midagi. Ma hoian seda unistust enda lähedal. Ma mõtlen sellele, unistan sellest, kujustan endale olukorda, kus mul see soovitud asi või kogemus on juba olemas ja elan sellest mõttest tekkinud vibratsioonis. Ma ei mõtle sellele, kuidas see saaks mu ellu tulla, sest tihti mina oma mõistusega ei teagi teekonda selleni. Aga kui anda Universumile taotlus ja seejärel sel minna lasta, et Universum saaks ise selle minuni tuua, siis see ongi võti. Usk endasse ja usaldus Elu suhtes.

Meie meel on kõikvõimas ja me oleme ise oma Elu Loojad. See võib küll kõlada kummaliselt, aga täpselt see nii ongi. Kõik, mis meie ümber on materialiseerunud, on tegelikult meie enda mõtete vili. Kui sa keskendud pidevalt negatiivsele, siis su ellu saabuvadki negatiivsed olukorrad. Kui sa aga keskendud positiivsele, siis elu leiab võimalused ja vahendid sulle need tuua. Nii lihtne see ongi.

Ära takerdu detailidesse, kuidas midagi konkreetset saavutada, vaid ela nii nagu see on sul juba olemas. Tunneta, mis tundeid see sinus tekitab, kuidas see teostunud unistus sind tiivustab, kuidas sa tajud suurt rõõmu, armastust ja rahulolu oma hinges ning keskendugi nendele emotsioonidele. Meie oma positiivse energeetikaga suudame luua endale mida iganes. Meie meele jaoks ei ole vahet, kas see, mida sa soovid, on sul juba olemas või sa kujustad ja visualiseerid seda. Meel ei saa sellest aru. Oluline on emotsioon ja energia selle taga. Ning mida tugevam on emotsioon, mida suuremas energeetilises laengus sa viibid, seda suurema tõenäosusega ja kiiremini see konkreetne unistus ka täitub.

Oluline aspekt on siinkohal ka see, et kogu selle visualiseerimise ja unistuse olemasolu juures, sa ei tajuks hirmu. Nii, kui sinu pähe tekivad mõtted, et ei, see pole võimalik, ma ei suuda seda elu sees saavutada, see pole reaalne, et midagi nii ilusat päriselt mu ellu tuleb, siis sa nullid kõik loodu ära. Sinus peab olema piiritu usk, et kõike seda, mida sa soovid kogeda, oled sa väärt ja see tuleb sinu ellu.

Nt kui sa soovid kogeda oma elus armastust, siis ela iga päev nii nagu see oleks sul juba olemas. Kujusta teda enda kodus viibimas, töö juures, koos hobisid tegemas, kontserditel/teatris/kinos käimas. Võid ka kõva häälega üksi olles pidada temaga dialooge. Ja see on tegelikult väga oluline, sest sõnadel on tohutu vägi. Ja kui nende sõnade taga on ka tugev emotsioon, siis need sõnad tõusevad lendu ja toovad Sinuni selle, mida Sa soovid. Julge unistada koosveetmisvõimalustest, kõikidest olukordadest, mida te koos teete ja kogete. Mõtle ja tunneta teda juba enda ümber ning ma olen veendunud, et elu leiab võimaluse sellise inimese sinu juurde toimetamiseks.

Aga ole täpne, mida sa soovid. Ole võimalikult detailne, millised on need omadused, mida sa soovid, et temas oleksid. Kujusta neid hobisid, mis talle võiksid meeldida. Visualiseeri tema välimust, mis sulle atraktiivne tundub. Väga oluline on, et sa oleksid detailne, sest mida täpsem sa oled tema loomises, seda elavamaks ta sinu jaoks muutub. Seda suurem emotsioon on sinu unistuse taga ning seda võimsama energiaga sa tema ellu ka tõmbad.

Või nt kui sa unistad uuest töökohast, suuremast sissetulekust, hubasemast kodust, kaugemast reisist, siis tehnika on täpselt sama. Kujusta, kuidas sa juba töötad uues töökohas, kus see töökoht asub, kui suur on su palk, mida sa selle eest endale lubada saad, millised on sinu töökaaslased ja suhted nendega, milline näeb välja sinu kabinet jne. Kodust unistamine on mu meelest kõige vingem. Seal on nii palju erinevaid detaile, millele keskenduda saab ja see teeb selle unistuse aeg-ajalt nii elavaks, et kui sa ärkad unistamishetkest, siis korraga tundub, et viibisid kuskil teises reaalsuses mõni aeg. Tavaellu tagasi kukkumine on muidugi väga tugev põnts, aga seda erutavam on taas oma unistuse sisse minek.

Ka reisimisega on sama lugu. Loe oma soovitud sihtkoha kohta kirjeldusi, lae pilte arvutisse/telefonisse, mõtle milliseid kohti sa seal sihtkohas külastada tahad, kujusta end soojale rannaliivale puhkama, nautle juba neid värskeid hetki ookeani ääres või vihmametsas. Visualiseeri seda, kus sa seal sööd, milline on see laud, mille taga sa istud, milline on see teenindaja, kes sind teenindab ja mida sa sööd. Naudi juba seda kõike nii nagu sa oleksid praegu juba selles hetkes. See on nii võimas!

Rõhutan veelkord, et kõige olulisem on oskus minna selle unistuse sisse nii sügavale, et sa kaotad end sellest reaalsusest, kus sa täna viibid. Mine hästi sügavale, mine väga detailseks, nii on seda seisundit lihtsam saavutada. Ja koge seda, kuhu sa oled jõudnud. See on nii vägev. Ja sa tunned, kuidas su energiatase tõuseb, kuidas sinusse saabub rahu ja rõõm, kuidas sa eladki oma unistuste elu.

Tee seda harjutust igal vabal hetkel. Ja kindlasti enne uinumist, siis on meel kõige rohkem väsinud ja sinu võime tõusta unistustesse kõige võimsam. Selline visualiseerimisviis on tohutut väge täis. Ja see vägi toidab sind.

Mind aitavad sellised unistuste-unustustehetked, kui mul on tavareaalsuses olla raske. Kui tahaks aeg-ajalt karjuda ning loobuda kõigest. Sellistel hetkedel astun ma hetkeks sellest füüsilisest kehast välja ja tõusen kõrgustesse – sinna, kus kõik on hästi, kus ma tunnen, et ma elan oma unistusi ning kui ma olen saavutanud selle tiivustatud hetke, siis ma püüan selles viibida nii kaua kui ma saan ja kui kaua praegune reaalsus oma ajapiirangutega seda võimaldab.

Ela ise oma elu ja tee oma valikud selle pinnalt, mis sind õnnelikuks teevad. Muu polegi oluline. Ainult Sina ja Sinu õnn on olulised. Kõik muu on mööduv, muutuv, aga Sina ja Sinu rahu-, rõõmutunne on ainukesed määravad aspektid siin Elus.

Allikas: Väejõud