Siin on seitse lihtsat nippi, kuidas sa saaksid oma päeva muuta paremaks, kui sul on eriti halb tuju. Kui üks sulle ei sobi ja sa tunned, et see ei rõõmustaks sind, siis on sul alati võimalus liikuda lihtsalt järgmise nipi juurde ja seda katsetada. Meel tasub hoida avatuna ja teadvustada endale, et tegelikult on kõik peas kinni ja hea tuju on ikkagi iseenda teha.

  1. Kirjuta üles kiiresti mitu asja, mis sind rõõmsaks teevad ja mille üle sa tänulik oled. Kirjuta üles need asjad, mis sulle esimesena pähe tulevad, siis saad kindel olla, et need ongi need õiged asjad.
  2. Söö midagi magusat. Seda ei tasu muidugi alati halva tuju korral teha, siis tõuseb kaal ja tuju muutub veelgi halvemaks, aga vahel võib ikka midagi head lubada.
  3. Mõtle kellestki, keda sa väga armastad ja meenuta ilusaid hetki, mida olete koos läbi elanud.
  4. Ütle iseendale mõni motiveeriv lause kõva häälega, näiteks: "ma olen suurepärane ja äge inimene ning ma saan kõigega hakkama, ükskõik mida ma ka ette ei võtaks!"
  5. Proovi minut aega segamatult mediteerida. Kui see tundub sulle ajaraiskamisena, siis tegelikult on see ju kõigest üks minut sinu elust, kus sa saad oma mõtteid puhastada?
  6. Tee lühike aitäh-nimekiri kõigist, kellele sa tahaksid aitäh öelda, sest sa oled unustanud seda teha.
  7. Tantsi minut aega mõne laulu järgi, mis sulle väga meeldib.


Allikas: Inc.