11. oktoobril avaldas Meghan, et see, mida tema kohta 2019. aastal internetis kirjutati, mõjutas negatiivselt ta vaimset tervist. “Mulle on öeldud, et ma olin 2019. aastal kõige rohkem kiusatud inimene terves maailmas, nii meeste kui ka naiste seas,” nentis Meghan intervjuus Teenager Therapy podcastile, lisades, et kaheksa kuud sellest ajast oli ta poeg Archie’ga beebipuhkusel. “See, mida välja mõeldi või kaevati, oli peaaegu surmav. Seda oli nii palju, et sa ei kujuta ettegi, mis tunne see on. Sest ma ei hooli, kas sa oled 15 või 25, kui inimesed räägivad su kohta asju, mis ei vasta tõele, siis see, mida see su vaimsele ja emotsionaalsele tervisele teeb, on kohutav.”

Paar päeva hiljem, 13. oktoobril jätkas Meghan vestlust samal teemal. “Enda hoidmiseks ei ole ma pikka aega sotsiaalmeediat külastanud,” tõdes Sussexi hertsoginna. “Ma tegin ise selle valiku mitte omada ühtegi kontot, et ma ei teaks, mis seal toimub ja see on mind palju aidanud.”

Muuseas pani Meghan kõigile, kes sotsiaalmeediat kasutavad, südamele, et sellest sõltuvusse sattumine on väga ebatervislik. “Sel ajal, kui te oma brände arendate ja oma sõpradega internetis suhtlete, olge teadlikud, mida te teete,” rääkis ta. “Mõistke, et see ei ole piiratud selle konkreetse hetkega — te loote endast kajakambri.”

Allikas: elite daily