Siin on mõned näpunäited, kuidas halvast karmavõlast vabaneda:

1. Vabanda nende ees, kellele oled kunagi haiget teinud

Vahel juhtub, et tahtmatult oled öelnud mõnele kallile inimesele halvasti, isegi alateadlikult. Meil kõigil on aeg-ajalt keerulised emotsioonid ja erinevad arvamused ning nägemused, mis võivad viia arusaamatuste ja vaidlusteni. Ei maksa minevikku taga kurta ja ennast süüdistada ja kahetseda vaid võtta julgus kokku ja minna otse vabandada nende inimeste ees. Nii saavad edasi liikuda nemad ja ka sina. See võib tähendada ka teie teede lahknemist, aga vähemalt kaob teie vahelt vana vimm ja halb energia.

2. Kiirga välja armastust, kõigile

Teine viis on lihtsalt oma elu elada selliselt, et sinul on kõigile jagada ainult armastust, isegi kui nemad seda vastu ei anna. Tõenäoliselt on raske kõigi vastu olla hea, kuid head inimesed annavad sinule head karmat vastu. Lisaks võib see aidata neid, kellel on just sel hetkel vaja rohkem hoolivust. Vaenlase armastamine kindlasti kerge ei ole, aga vähemasti on südametunnistus puhas ja vaim vaba. Mõelda vaid, milline oleks maailm siis, kui kõik suudaksid piiranguteta üksteise vastu head olla!

3. Varu kannatust

Tänapäeva ühiskonnas, kus inimesed on kannatamatud ja otsivad hetkelist rahuldust, on kannatus väärt asi. Seega, kui järgmine kord keegi sinuga räägib, siis võta see aeg ja kuula ta päriselt ära, selle asemel, et lihtsalt kiiresti midagi vastata. Ära oota, et midagi hõbekandikul ette tuuakse. Kui olla töökas, säilitada positiivne suhtumine ja elus rahuliku meelega edasi minna, aitab see head karmat ligi tõmmata.

4. Õpi kõigist kogemustest

Isegi halvad kogemused annavad häid õppetunde ja panevad tulevikus rohkem kahe jalaga maa peal elama. Kõik kogemused ei ole alati head, aga elu ei anna alati seda, mida tahad, vaid hoopis seda, mida hetkel vajad.
See tasuks meelde jätta järgmine kord, kui kirud mõne halva asja, kogemuse, juhtumi üle, mis sinu elus on toimunud. Ole tänulik raskete aegade eest!

5. Mõtle positiivselt

Mõtteid ei tohiks kergekäeliselt võtta. Nad mõjutavad meid rohkem kui tunnistada julgeme. Mõtted on aluseks kõigele sellele, kuidas me oma elu kujundame. Kui mõtled positiivselt, siis sinuni jõuab rohkem häid asju ja oled ka ise õnnelikum. Negatiivsetel mõtetel on tugev jõud, mis muudab elu halvemaks ja õnnetumaks. Seda kinnitavad nii külgetõmbeseadus kui ka karmaseadus ise. Et vabastada end halvast karmast, mõtle positiivselt ja hoia eemale halvast mõtteviisist. Sedaviisi toimides on sinu elu palju tulemuslikum ja parem!

Halb karma imab sinust hea energia välja ja ei lase sulle häid võnkeid ligi. Seepärast on oluline olla kannatlik, jagada teistele armastust, kõik kogemused omaks võtta, mõelda häid mõtteid. Vabandades ka teiste ees aitab see tuua rohkem head sinu ellu ja luua edaspidi positiivne toon oma elule. Lase oma ellu rohkem head energiat, tehes ise selleks midagi ära — see kõik on lõpuks seda väärt.

Allikas: Power of positivity