1. Ruumi sisenedes, kas kohvikusse või kontorisse, ütle kohe esimesena kõva häälega "tere!", siis ei teki ebamugavat vaikust ja sa ei tunne ennast juba päeva alguses kehvasti.

2. Alusta päeva oma lemmikmuusikaga. Hommikul kodus süüa tehes või riideid otsides on hea idee panna mängima oma lemmiklaul. See annab mõnusa positiivse sööstu.

3. Tunnusta ennast saavutuste eest, ära tee iseennast kogu aeg maha. Inimesed on enamasti endaga väga karmid ja nõuavad endalt vahel liiga palju. Proovi teha nii, et sina ei oleks üks nendest. Väga lihtne on endale liiga teha, kuid palju kasulikum on ennast armastada. Vaata kasvõi iga päev hetkeks peeglisse ja ütle: "ma olen tubli, sest..."

4. Mõtle välja väike ja lööv lause, mis sind motiveeriks, ja korda seda endale iga päev. Osade inimeste jaoks on see mõni kindel palve, teised tänavad ennast vaikselt.

5. Tee hommikul trenni või lihtsalt venita ennast. Sa tunned, kuidas veri hakkab paremini su kehas voolama ja tunned ennast ka palju energilisemana.

6. Pane endale igaks päevaks paika eesmärk. See ei pea olema midagi suurt ja saavutamatut, muidu teed endale jälle liiga. See võib olla väike tüütu kohustus, mis ei võta üldse palju aega, kuid peale mille ära tegemist saad jälle olla enda üle uhke, et üks asi on nüüd kaelast ära.

7. Pane selga sellised riided, mida sa päriselt armastad, ja milles sa näed hea välja. Kui sa oled rahul sellega, mis sulle peeglist vastu vaatab, näevad seda ka kõik teised inimesed.

8. Võta iga päev aega iseendale ja tee midagi, mida sa päriselt armastad. See võib olla pooletunnine raamatu lugemine enne magama jäämist, või tassike head teed koos päikeseloojangu vaatamisega. Pea meeles, et sina ise oled kõige tähtsam.

Allikas: The Everygirl