1. Lähedane inimene hakkab ühel hetkel ainult teiste eest hoolitsema, üritab kõigile igati abiks olla. Kuid samal ajal jätab ennast unarusse. Tekib tunne, et ta on endast hoolimise lõpetanud.

2. Mitte ükski probleem, mis teda varem sütitas, ei näi enam huvi pakkuvat.See võib teistele tulla kergendusena, kuid tema peas võivad liikuda mustad mõtted.

3. Temaga rääkides on ta avaldanud sulle, et ta on väga õnnetu ja rahulolematu. Kui keegi räägib sinuga nii avameelselt, kuula ta ära ja proovi ettevaatlikult abi pakkuda. Kindlasti ära ütle talle: "ära virise, su elu on suurepärane, õpi seda hindama!" Mitte keegi meist ei saa teada, mis kellegi teise peas toimub.

4. Inimene, kes muidu on olnud väga ettevaatlik, muutub üks hetk väga riskialtiks.

5. Tundub, nagu lähedane inimene valmistuks millekski suureks, ehkki kellegi sünnipäeva ega muud tähtpäeva ei ole lähenemas.

6. Kallis inimene, kes muidu on seltskondlik ja armastab hobidega tegelemist, ei soovi enam kellegagi suhelda. Hobid, mida ta on terve elu armastanud, ei huvita teda enam.

7. Tal on tekkinud ekstreemsed tujukõikumised. Naistel võib selline asi juhtuda muidugi menstruatsiooni ajal, kuid sa saad kindlasti aru, kui lähedasel on juba nädalaid või kuid midagi emotsioonidega paigast ära.

8. Ta on ennast igas mõttes käest lasknud. Ta ei taha enam enda eest hoolitseda, teda ei huvita enam varem kaasahaaranud teemad. Ta on muutunud väga tuimaks kõige suhtes, mis tema ümber aset leiab.

9. Kallis inimene võib hakata tundma, et ta on kõikidele teistele koormaks. Ole väga tähelepanelik, ta võib seda mokaotsast mainida.

Allikas: Awarenessact