Ärge jätke kunagi oma sekselu unarusse

Abielu alguses võite leida end vallatlemast kasvõi mitu korda päevas. Kuid aeg läheb edasi, seks muutub rutiinseks ja palju mõnusam tundub õhtu mööda saatmine telekat vaadates. Kuid see tapab paarisuhet ja kirge. Püüdke üksteist pidevalt üllatada ja kui tunnete, et sekselu hakkab ära vajuma, võtke kohe midagi ette, et seda päästa.

Unusta ära lause: "ära mine kunagi vihasena magama"

See võib toimida abielu alguses, kuid selleks, et olulisi asju päriselt lahendada, võib vahel aega minna. Kui te sunnite üksteist, et peate enne magamaminekut kindlasti ära leppima, jäävad eluliselt olulised teemad teie vahel tegelikult õhku ja see ei ole lahendus. Minge kasvõi vihasena eraldi tubadesse magama, kui oma erimeelsused lahendage korralikult ära.

Tunne oma partneri vastu iga päev huvi

Kui te tunnustate ja hoiate üksteist, siis märk selle tegemisest on teineteise vastu huvi tundmine. Siiras huvi tundmine. Kasvõi väike telefonikõne päevas oma abikaasale ja temalt küsimine, kas tal on kõik hästi, võib teda väga rõõmsaks teha. Peale pikki tööpäevi kaisutage ja rääkige üksteisele ausalt oma tunnetest ja kõigest, mis päeva jooksul juhtus.

Suudelge ennastunustavalt

Kui seksida alati ei jõua, siis ei tähenda see, et te peaksite täielikult intiimsusest eralduma. Kuum suudlus enne tööleminekut ja koju jõudes jätab inimese sisse sooja ja armastava tunde. Leidke endale iga päev need paar minutit.

Allikas: Well+Good