Üritad meeleheitlikult teistele meeldida
Näib, et eriti 20ndates tahame inimestele meeldida ja teeme selleks kõik. Kuid selle asemel et enda “vigu” peita, peaksid nende üle uhke olema. Vaid nõnda tõmbad sa ligi inimesi, kes sinu vastu tõelist huvi tunnevad.

Elad teiste unistuste järgi
Tahad saada kondiitriks? Tee seda, mis sind takistab! Miks sa hoolid sellest, mida teised peavad n-o prestiižseks? Kui sa annad praegu teiste nõudmistele järele, kahetsed seda õige pea. Seega — keskendu vaid iseenda soovidele.

Suhtled negaiivsete inimestega
Sa ei pea olema kellegi isiklik vaimne mentor. Kui see inimene tekitab sinus ainult halba tunnet ja talle näib, et teed kõike valesti, siis jäta meelde — kellegagi suhtlemine pole kohustus.

Liigne enesekesksus
Kui sa oled kellegagi seotud, olgu selleks sõprus või paarisuhe, siis peaksid arvestama ka temaga. See on lihtne tõde, mida kipume unustama. Ürita vaadata asjadele ka teise vaatevinklist.

Liiga kergesti alla andmine
Kohe, kui läheb raskemaks, tahad sa loobuda? Et tunda pärast seda süümepiinasid ja omaette nurgas värisedes mõelda, et sa pole midagi väärt. Kuid jäta meelde, et iga eksimus teeb meid vaid tugevamaks. Selleks et saavutada edu, peab teinekord ka libastuma. Siis ei jää muud üle, kui pead õppima enda vigadest.

Nõustud vähesega
Ära anna alla, kui iga su tegemisi ei saada kohe edu. See muutub ajaga. Selg sirgu ja tegutse parema elu nimel!

Ootad homset
Sa ei jaksa ega täna millegagi alustada, sest selleks on homne. Aga aeg saab millalgi otsa.

Allikas: Bright Side