Hommikune hingamispraktika sinu ilu ja sära esile toomiseks

Tee seda harjutust suletud silmadega kohe kui ärkad ja enne kui üles voodist tõused.

Vii tähelepanu hingamisele. Hinga aeglaselt ja sügavalt läbi nina sisse ja kujuta ette säravat valgust, mis koos hingamisega sinu kehasse voolab.

Hinga suu kaudu häälekalt ohates välja.

Kui sa hingad aeglaselt ja sügavalt sisse ja pikalt ning pehmelt välja, kujuta kuidas sa lähed läbi kogu eesootava päeva ja kujuta ette kõike, mida sa soovid, kuidas asjad läheks. Hinga samas rütmis edasi.

Kuis sa hingad samas rütmis edasi, iga hingamisega sa lood suuremat kergust, kui sa liigud kujutluses läbi algava päeva. Naerata hingates endale ja õnnista mõttes iseennast ja algavat päeva. Tunneta, kuidas iga sissehingamisega õnnis tunne sinus kasvab.

Tunneta, kuidas õnnis tunne koos hingamisrütmiga valgub laiali üle kogu sinu keha ja täidab kõik sinu keharakud. Jätka hingamist samas rütmis nagu alustasid ja tunneta, kuidas iga sissehingamisega muutub õndsuse tunne säraks. Jätka hingamist nii kaua, kuni sa tunned, et sära suureneb ja hakkab igast sinu keha rakust ja nahapoorist väljapoole kiirgama, läbides sind ja sütitades sinu ilu ning sära. Luba sellel säraval energial kanda sind läbi päeva ja kujuta endale ette, kui suurepärane päev on sind ees ootamas.

Ole veel hetke iseendaga, enne kui harjutusest välja tuled. Ava silmad, naerata ja alusta suurepärast päeva!