Glamuurne sära

Mis saaks olla parem, kui pisut sära ja “blingi” naise garderoobis? Lisa enda riietusele sädelev kott, sall või sukad, kuid ära liiale mine. Ühest tähelepanu tõmbavast aksessuaarist piisab täiesti.

Maskuliinsed detailid

See trend on juba ammu liikvel olnud, kuid pole ka käesoleval hooajal kuhugi kadunud. Miks mitte muretseda kell, mis näeb välja, justkui oleksid selle mehe sahtlist pihta pannud? Eriti vinge, kui see oleks sügisega sobivalt kahvatukuldne.

Tillukesed kotid

Kui suvel tassime me õlal kotti, kus on nii veepudel, rannarätik kui mõned ajakirjad pargis sirvimiseks, siis nüüd olgu kotid võimalikult pisikesed. Sinna peaksid vaevu mahtuma huulepulk, telefon ja rahakott. Kui sinna ka veepudelikese mahutad, on su kott juba liiga suur.

Pilkupüüdvad kindad

Sel sügisel jäta igavad mustad nahkkindad poodi. Osta endale hoopis leegitsevpunased või kärtssinised kindad! Veel parem, kui need on kaunistatud lipsude, neetide või hoopis sulgedega.

Pöörased kaelaehted

Unusta tagasihoidlik kuldsüdameke. Sel sügisel riputa endale kaela raske moega pilkupüüdvad ehted. Eriti ilusad on kuldsete detailide ja suurte kividega ehted. Stiilse mantli alt paistev julge kaelaehe on selle sügise trend number üks!

Loomad sõrmes, kaelas ja kõrvas

Oled kindlasti tähele pannud, et poodidesse on ilmunud suurel hulgal loomamotiividega ehteid. Aga just selle pärast, et need on nüüd üks kuumimaid ehtetrende. Libista sõrme rebasega sõrmus või kaela põdrasarved. Miks mitte riputada kõrva tillukesed öökullid või jänesed?

Allikas: sheknows.com