Mis on hea hernesupi saladus?

AS Salvesti turundusjuht tuletab kõigile meelde, et kuigi hernesupp koosneb vähestest komponentidest, siis seda olulisem on iga komponendi kvaliteet ja hulk supis. Ühes õiges hernesupis peab olema ohtralt suitsuliha ja herneid — näiteks 200g herneste kohta arvestada 400g suitsuliha. Alahinnata ei tasu ka supi keetmise protsessi, sest ehe ja tõeliselt maitsev hernesupp valmib pika keetmise tulemusena.

Tänapäeva kiire elutempo juures ei ole võimalik alati hernesupitegu ette võtta. Seetõttu ei ole patt osta poest purgisuppi, sest näiteks Salvesti hernesuppide valmistamisel on arvestatud täpselt samade nõudmistega — hernesupis peab olema ohtralt suitsuliha ja herneid. Salvesti köögis valminud supid ei sisalda erinevaid lisa- ega säilitusaineid.