Ragne Värk jagab oma ilu- ja tervisesaladusi: söö iga päev kooki ja ole ikka sale!

 (4)

Ragne Värk jagab oma ilu- ja tervisesaladusi: söö iga päev kooki ja ole ikka sale!
Foto: Ragne Värk/kokkama.ee

Ragne Värk on koogiprintsess, keda teab iga kokandushuviline. Kuidas aga on võimalik, et naine, kes iga päev kooki sööb, nõnda sale ja kaunis püsib? Ragne avaldas värskes Nipiraamatus oma saladused.

1. Ma olen hommikuinimene ja söön rohkem päeva esimeses pooles. Õhtuti ma eriti ei söö, sest mulle ei meeldi täis kõhuga magama minna.

2. Kõnnin iga päev vähemalt 10 000 sammu.

3. Joon päeval vähemalt kaks liitrit vett.

4. Mulle meeldib süüa kooki, kuid naudin vaid ühe viilu. Seejärel on mulle koogi maitse teada ja ise rohkema järele ei ole.

5. Iga toidukord peabv olema elamus. Ma ei söö kunagi lihtsalt seepärast, et saada kõht täis.

Pikema intervjuu leiad värskest Nipiraamatust!

Vaata ka:

Paleohaldjas Ragne Värk annab nädalavahetuseks retsepti: mesise mandlikattega ahjubanaanid

On aeg avastada magustoitudest ja küpsetistest tulvil patuvaba maiusemaailm! Ragne Värk on valmis saanud uue raamatu "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid 2 … jätkame magusalainel" ja Naistekal on hea meel, et lähipäevade jooksul saame oma lugejatele ka sellest maitsvaid retsepte jagada. Siin on esimene neist.
Loe edasi...

Loe veel

Tuntud paleokokk Ragne Värk jagab retsepti: headest maitsetest pungil pirni-pähklikook

Seotud lood:

On aeg avastada magustoitudest ja küpsetistest tulvil patuvaba maiusemaailm! Ragne Värk on valmis saanud uue raamatu "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid 2 … jätkame magusalainel" ja Naistekal on hea meel, et lähipäevade jooksul saame oma lugejatele ka sellest maitsvaid retsepte jagada. Siin on esimene neist.
Loe edasi...

Lihtne retsept: nädalavahetusel peolauale või argipäeval kontorilõunaks — toitvad tortiljad

Rannamõisa toitumisnõustaja Henri Ruul räägib videos, kuidas tervislikumalt tööpäeva keskel süüa. Üks võimalus oma toidukordi paremini planeerida, on toit ise tööle kaasa teha. Mida valmistada, et ikkagi toitva lõuna saaks, kui tööl häid köögitingimusi pole? Linnulihablogija Ragne Värk valmistab Henri näpunäidete järgi tööle kaasa võtmiseks maitsva kodujuustu-suitsukanatortilja.
Loe edasi...

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare