Antud naisterahvas hakkaski uurima erinevate geelide kohta, mis tundlikkust suurendavad. Tutvusime erinevate toodete ja võimalustega ja oli selline meeldiv kommunikeerumine ning suhtlus tundus suhteliselt pingevaba. Sisse astus bravuurikas noormees, kes suure ja laia jutuga — rääkis kuidas ta just Soomest tuli ja kuidas tema midagi vägevat osta tahab. Ma olen aru saanud, et erootikapoodides häbenetakse vahel käia, aga milleks sellest n.-ö. valjult kuulutada, et sa absoluutselt “ei häbene”? 

Igatahes astus ta lõpuks leti juurde, vaatas seda armsat naisterahvast ja mühatas: “Misasja? Ma ei teadnudki, et nii vanad inimesed ka seksivad!” Proua punastas ja vastas: “Kujuta ette, et jah!” võttis oma koti ja lahkus kiiresti poest.

Mõtlesin endamisi, et no … Aga mis sa teha saad ning mis lasteaia kasvataja ka mina olen. Ütlesin vaid: “See nüüd küll ilus polnud”.
Noormees pajatas veel oma uskumatust laevareisist ning kuidas ta midagi vinget kohe ostab ja lõpuks peale kogu seda plära ostis ühe 30-sendise kondoomi.

Mnjah. Nüüd sain küll rikkaks. Lähen ostan endale midagi ilusat. Tee seda sinagi. Näiteks siin.

Loe teisigi naljakaid lugusid otse elust enesest: