Kommentaatorid julgustasid värskelt armunuid oma suhtega jätkama ning kinnitasid, et vanusevahe ei mängi mingit rolli. Samuti soovitati lähedaste ja kolleegide arvamusest mitte välja teha, sest suhtes on ju vaid nemad kahekesi ning kellegi teise mõtted ja tunded ei ole paarisuhtes olulised.

“Ära põe! Kui on tõeline armastus, siis ei hoia teid ei keegi ega miski lahus. Tean, mida räägin! Minu abielu 11 aastat noorema mehega on kestnud üle 30 aasta. Ja proovigu keegi näpuga näidata, et midagi on valesti! Oleme oma lapsed üles kasvatanud ja rõõmustame lastelaste üle,” kirjutas Pärnakas.

“Kui te mõlemad ise tunnete ennast hästi ja tahate koos olla, miks siis mitte anda võimalust? Kui ka suhe ei jää kestma, olete ja elate hetkes, olles rõõmsad ja õnnelikud.
Tean paari, kus naine 13 aastat vanem, nad on õnnelikud, kasvatavad koos kahte väikest last. Muidugi oleksin ka ise mures, kuidas suhtutakse, kuid elama peab endale, mitte teistele, pealegi ei tee ju kellegi õnnelik olemine kedagi teist õnnetuks,” lohutab aga.

“Kummaline on see, et kui mees leiab endast kasvõi paarkümmend aastat noorema naise, siis on kõik korras, keegi ei nurise ega näita näpuga. Kui aga naine peaks olema suhtes endast noorema mehega, siis on kohe kõik valesti? Väga silmakirjalik suhtumine on ühiskonnas välja kujunenud. Mina ütleksin, et tee nii nagu süda käsib — see on sinu ja sinu armastatu elu. Kui teile mõlemale kõik sobib, siis ei tohiks kellegi võõra arvamus teile lugeda. Kui tema on valmis sind oma vanematele tutvustama, siis järelikult on temas piisavalt enesekindlust ja soovi seda teha. Varjata pole küll mõtet kellegi eest ennast…” arvab jaana.

Kas teie usute, et suhtel, kus mees on naisest nii palju noorem, võib olla tulevikku?