Jaga oma asukohta enda sõpradega

Jaga ALATI enda asukohta mõnele lähedasemale sõbrale, et ta oleks alati teadlik, kus viibid. Kui juhtub hädaolukord, siis teatakse täpselt, kuhu tulla.

Räägi detailidest

Isegi kui jagad enda asukohta, ei jälgi sinu sõbrad õigustatult (!) iga sinu liigutust. Kiire info, mis annab neile teada, kus sa oled või kuhu suundute, on alati nutikas. Samuti anna neile teada, kellega koos oled! Eesnimed, perekonnanimed ja isegi Instagrami konto on abiks – nii teavad sinu sõbrad täpselt, kellega koos oled. Kui ei tea oma partneri nime või linnaosa, kus viibid, hinda olukorda uuesti. Ära tunne end kunagi imelikult, kui tahad partnerilt lisainfot küsida tema kohta ja veendu alati, et tunneksid end olukorras 100% mugavalt. Ja kindlasti anna oma sõbrale näiteks sõnumi teel teada, kui lahkud partneri juurest või jääd sinna ööseks.

Kanna alati kondoome kaasas

Sa ei saa alati loota, et teistel inimestel oleks kondoom olemas, seega veendu, et kaitsed iseennast võttes kaitsevahendi ALATI endaga kaasa.

Jälgi enda jooki

Kui oled baaris või restoranis, hoia enda kokteilil silm peal ja ära võta vastu jooki, mille tegemist sa pole pealt näinud. Kui oled oma partneri juures kodus, jälgi joogi valmistamist, et teaksid täpselt, mis seal sees on ja et ei ole midagi kahtlast sisse pandud.

Usalda oma sisetunnet

See võib tunduda mõttetu soovitusena, kuid kuula alati enda sisetunnet. Kui tunned end halvasti või seda sädet lihtsalt pole, on täiesti okei öelda: "Vabandust, aga ma ei soovi seda ikkagi," ja lahkuda ilma süütundeta.

Allikas: Pop Sugar