„Teate ju küll, kuidas nendes turismirandades olles osad kaupmehed nagu uni hakkavad peale käima - osta seda, osta teist, parim hind sulle, mu kallis sõber! Ütleme nii, et hiljuti Hispaanias olles sain ma seda eriti tunda, kui üks teenusepakkujatest rannas lihtsalt ei jätnud mind rahule.

Peesitasin, nautisin elu sõna kõige otsesemas mõttes ja järsku ilmus eikuskilt väike keskealine tailanna, paberiga, kus peal pildid erinevatest massaažidest ja hakkas muudkui agaralt peale käima, et ainult viis eurot ja 15 minutit! Ainult viis eurot! Parim hind sulle! Keeldusin viisakalt ja mõtlesin, et ta kõnnib minema. Kus sa sellega. Istus mulle kaksiratsi otsa ja hakkas õlgu mudima. Nihelesin ebamugavalt ja ütlesin, et mul pole sularaha, ma tõesti ei soovi. Selle peale ronis ta maha ja hakkas hoopis mu jalgu masseerima, samal ajal muudkui vadistades, et parim hind sulle, kallis sõber! Ja et mu jalad olevat nii pinges. Lõpuks tegin kõvemat häält ja ütlesin, et ma ei maksa, ma ei soovi seda massaaži ja kas ta võiks mind nüüd rahule jätta.

Oi, olge ettevaatlikud kõvema hääle tegemisega, ma ütlen teile. Ta oli nii üllatunud sellest, et ma ei maksagi talle, et vajutas katki mu talla all oleva vesivilli, tõusis püsti ja tuhises minema. See oli nii valus ja nii üllatav, et ma ei osanud isegi reageerida. Sellist „õnnelikku lõppu“ ma oma pealesunnitud massaažile tõesti ei oodanud. Imelik kogemus, ei soovita!“

Lugejad, rääkige kaasa - kas teil on ka selletaolisi huvitavaid juhtumeid reisil olnud?