Seda „muret“ on omal nahal kogenud ka 26-aastane Emily, kes on juba aastaid koos temast 19 aastat vanema modelli Michael Justiniga (45).

„Kui saaksin iga kord viis aastat oma elule juurde selle eest, kui küsitakse, kas Michael on mu isa, siis elaksin igavesti,“ viskab Emily nalja oma TikToki videos.

Paar kihlus hiljuti ja kuigi paljud on nende üle õnnelikud, seavad mõned inimesed siiski nende vanusevahe ja seeläbi ka suhte kahtluse alla. Näiteks tuntakse muret selle pärast, kas neist kunagi ka lapsevanemad saavad. „Kui sa tahad lapsi nüüd, kui sa oled veel noor, siis tehke seda VARSTI. Ta ei muutu nooremaks,“ antakse kommentaariumis naisele nõu.

Teine kommenteeris: „Usu mind, sa saad ühel päeval ise 45-aastaseks ja saad täpselt aru, kui imelik on 45-aastasel olla koos endast pea poole noorema inimesega.“

Siiski oli ka neid, kes paarile toetust avaldasid. „Vanus on tõesti vaid number. Te näite olevat tõeliselt õnnelikud ja armunud! Ja te olete suurepärane paar,“ kirjutas üks Emily konto jälgija.

allikas: The Sun