Naise endine dermatoloog on nüüd paljastanud Kim´i ilusaladuse – ja mis veelgi olulisem – kuidas saaks tema välimust saavutada ilma noa alla minemata.

Ta selgitas, et enamikke protseduure, nagu ninalõikust või näiteks lõuajoone rohkem välja toomist, saab teha ka ilma skalpelli kasutamata. Nahaarst Simon Qurian ütles, et sümmeetria, proportsioonid ja terve nahk on universaalselt ilusad omadused.

„Mida rohkem on näo parem ja vasak pool sümmeetrilised, seda parem. Nägu on laubalt lõuani jagatud kolmandikuks (ülemine, keskmine ja alumine). Atraktiivseks peetud näod on tavaliselt võrdse suurusega ja seega proportsionaalsemad. Kõik need asjad on seotud sellega, et me usume, et inimene on terve ja nooruslik. See on meie pähe programmeeritud,“ räägib mees.

Quariani sõnul on Kimi nägu väga sümmeetriline, vasak ja parem pool näevad välja peaaegu identsed. Seega et Kardashianilik nägu saavutada, tasuks tekitada ettekujutuse sümmeetriast. Ehk kui sul on näo alumine osa väiksem, siis tasuks ülemist näo osa samuti visuaalselt lühendada – näiteks lase endale tukk lõigata.


Allikas: The Sun