Seda saab omast kogemusest kinnitada Paul Jones, kes jagas oma üsnagi tavapäratut Tinderi kohtingut TikTokis.

Nimelt kohtas Paul tutvumisportaalis naist, kellega tundus kõik klappivat. Paul sõitis poolteist tundi esimesele kohtumisele, lootes eest leida oma unistuste naise. Kui ta aga naise uksele koputas, tuli avama temast ligi 30 aastat vanem naisterahvast. „Arvasin, et see on tema ema. Küsisin, et millal Sarah tuleb ning ta palus mul edasi astuda.“

Õige pea selgus, et Sarah ongi seesama naine. Segadus tekkis sellest, et naine oli tutvumisportaali üles laadinud pildi, mis oli tehtud 25 aastat tagasi!

Paul oli silmnähtavalt pettunud, kuid ei suutnud siiski lahkuda. Lõpuks mindi naise soovitusel bingoõhtule. „Istusin seal tema sõpradega, nad kõik olid nii vanad, et mul oli ka endal tunne, nagu oleksin vanaemaga välja läinud,“ meenutab Paul.

Hiljem koju minnes tegi Sarah Paulile veel pakkumise tulla tema poole „teed jooma“, kuid mees keeldus sellest, öeldes, et nad võiksid pigem sõpradeks jääda.

Koju jõudes vaatas Paul veelkord Sarahi Tinderi kontot ning märkas, et naine poseerib fotol Woolworths supermarketi ees, mis suleti juba 2009. aastal.

Oma kogemuse järgselt soovitas Paul Tinderile ka uut slogan'it: lükake paremale ja ehmuge! „Mina annan alla,“ lisas mees.

Paljud jälgijad elasid Paulile kaasa ning pidasid teda tõeliseks härrasmeheks. „Milline džentelmen, et läheb bingot mängima ega murra vanaproua südant,“ kiitis üks.

Allikas: The Sun


Jaga
Kommentaarid