Tehke aaretejahti

See nõuab mõningast planeerimist, kuid kindlasti saate sellega hakkama. Osta suletud komme või väikseid esemeid, mis sinu partnerile võivad meeldida, ja kirjuta mõned vihjed. Seejärel peida need kohtadesse, mis vastavad vihjetele. Lõplik auhind? Sina.

Joonistamine

Tänu sügisele on poed ikka veel koolitarbeid täis, nii et poodidest on imelihtne leida kunstitooteid. Ostke maalimiseks vajalikud materjalid, võtke istet ja visandage kordamööda üksteist. Isegi kui te kumbki pole uus Picasso, loeb pingutus.

Mängi fotograafi

Sinu kaaslane võib olla sinu modelliks ning muutke see pilt Instagrami vääriliseks. Näpunäide: õppige mõningaid pildistamise põhitõdesid, et osata teha neid pilte hästi.

Tehke päevareis

Lühike autosõit võib panna teid mõlemad tundma uhiuuena. Proovige sihtkohta, kus te pole varem käinud, ja kui tahate lõunat pidada, siis unustage Google ja vaadake linnas ringi ning otsige niiviisi endale meelepärane söögikoht.

Mängige turisti enda kodulinna

Mängige turiste enda kodulinnas, see on lõbus, päriselt ka! Kuna reisihooaeg on läbi, on reisijaid ka vähem ning võid näha midagi, mida pole ise varem tähele pannud.

Võtke ette matk

Kui eelistate õues viibimist, minge matkama. Värskes õhus olemine ning kerge liikumine on suurepärane.

Minge meelelahutuskeskusesse ja pidage seal maha mõned tulised mängud

Näidake oma võitlushimu ja oskust olla imeline konkurent ning viige oma partner meelelahutuskeskusesse. Kes kaotab, see ostab õhtusöögi.

Allikas: Women’s Health