Millised märgid viitavad petmisele?

Su partner valetab sulle aina rohkem

Tavaliselt jäävad petjad vahele just tänu valedele. Kui sulle tundub, et su kaaslane on hakanud sulle rohkem valetama, siis võib selle taga midagi peidus olla.

Ta valvab su ajakava

Truudusetu inimene tahab teada, kus sa sellel ja teisel kellaajal oled. See annab talle vajaliku tegevusvabaduse veeta aega selle teise inimesega.

Ta on hakanud sulle rohkem kingitusi tegema

Loomulikult on normaalne kingitusi teha. Truudusetud inimesed aga pingutavad sellega üle, et varjata jälgi. See võib olla ka vahend, mille abil nad saavad teada anda, et hoolimata kõigest armastavad nad siiski ainult sind.

Kui sa esitad talle küsimusi, hakkab ta ennast kaitsma

Kõik suhted muutuvad ja arenevad aastate jooksul. Kui sa tahad temaga aga mõnest asjast rääkida ja ta küsib, miks sa seda teemat arendad, siis võib see tähendada seda, et ta vajab rohkem aega vastuse leidmiseks.

Ta on hakanud oma välimuse eest rohkem hoolitsema

On inimesi, kes hakkavad teatud eluperioodidel rohkem oma tervise peale mõtlema või siis tahavad lihtsalt elukvaliteeti parandada. Seejuures jäävad nad aga avatuks ning ei varja oma motiive. Kui su partner on aga hakanud kulutama suuri summasid oma riiete peale, siis võiksid sa huvituda sellest, miks ta seda teeb, kui ta enne selline ei olnud. Kui ta ei suuda sulle anda selget vastust, võib see viidata kõrvalsuhtele.

Ta ei räägi enam sellest, mida ta päeva jooksul on teinud

Tavaliselt räägivad inimesed õhtul, kuidas nende päev möödus ja mida tehti. Truudusetused inimesed aga eriti palju ei räägi, sest neil juba on keegi, kellega oma muljeid jagada.

Ta on harva kodus

Kuna ta vajab rohkem aega oma teise suhte jaoks, ei ole tal enam aega sinu jaoks. Lisaks sellele, kui kõrvalsuhe on juba mõnda aega kestnud, võib see teine nõuda, et su partner temaga rohkem aega koos veedaks. Kui su partner on hakanud vähem kodus olema, siis tunne huvi, kus ta oma aega veedab.

Ta süüdistab sind truudusetuses

See on üsna vastuoluline, aga truudusetud inimesed käituvad üsna tihti nii. Ta annab mõista, nagu tekitaks probleeme hoopis sinu käitumine. Nii viib ta tähelepanu ära temalt endalt.

Ta on muutunud sinu suhtes väga kriitiliseks

Selleks, et oma sisemisi pingeid maandada, võib truudusetu partner hakata sind süüdistama, katsudes seeläbi leida õigustusi oma teole, veendes iseennast, et tõeline probleem oled sina.

Allikas: Kodused Lood