Orgastilised naudingud naisele

Naine vajab orgasmini jõudmiseks meest või ühte head vibraatorit. Kui seksiisu on väike, on kohe kindlasti aeg vibraator sahtlist välja võtta ja oma seksuaalenergia üles turgutada. Mitte miski ei tõsta libiidot nii efektiivselt kui üks võimas orgasm.

G-punkti vibraator CoverMe on täpselt paraja suuruse ja taskukohase hinnaga orgasmimasin. Tal on kümme vibratsiooni mustrit ja võimas mootor. Tühjade patareide pärast ei pea sa muretsema, kuna vibraator on taaslaetava akuga. Ja soovi korral võid temaga ka vanni minna. CoverMe reljeefne pea tabab täpselt naise sügavamaid mõnupunkte.

CoverMe g-punkti vibraator


Vaheldus on maailma kõige seksikam asi. Kui tunned, et sinu voodist on miski justkui puudu, siis on korraga kliitorit ja g-punkti stimuleeriv jänkuvibraator see, mida sa vajad. Jänkuvibraatori pehmed kõrvad stimuleerivad kliitorit ja tema vars suriseb samal ajal g-punktil. Kliitori ja g-punkti üheaegne stimuleerimine raputab läbi kogu keha.

Jänkuvibraator


Orgastilised naudingud mehele

Mehed masturbeerivad pea iga päev. See on normaalne! Vaheldust on ka masturbeerides vaja. Masturbaatorid pakuvad erineva tundega naudinguid ja teevad orgasmid võimsateks elamusteks.

O-productsi masturbaator


Erektsioonikreem

Erektsioon on mõni päev võimsam ja mõni teine päev vajab turgutamist. Erektsioonikreem stimuleerib peenise verevarustust, erektsioon on jäigem ja kestab kauem. Võrreldes erektsioonikapslitega on erektsioonikreemi mõju kohene.

Erektsioonikreemid

Orgastilised naudingud paaridele

Naise kliitoril on 10 000 mõnunärvi. Seks oma mehega on eriti mõnus, kui kliitorit penetratsiooni ajal masseerida. Kuna peenisel sõrmi pole, siis paaride vibraator on just see, mis naine orgasmi saamiseks vajab. Brilly Glami vibraatori pea pulseerib rütmiliselt kliitoril.

Brilly Glami vibraator

Samal aja stimuleerib vibraatori peenem osa g-punktil. Vibraator on täpselt paraja suurusega, et ka mehe peenis mahuks naisega mõnulema. Naine saab puldist ise vibraatorile võimsust juurde anda või vähemaks võtta. Ära unusta kliitorile rohkelt veepõhist libestit kanda. Ilma libestita võib kliitorimassaaž liiga tugev tunduda.

Orgasmikreemid on mehe parimad abilised naise orgasmini viimisel

Kui naise libiido on aja jooksul vähenenud ja seda mööblit lennutavat kirehoogu esineb üha harvem, siis sellelegi on lahendus. Orgasmikreemid on mehe kavalad abilised naise seksiisu äratamiseks. Orgasmikreem stimuleerib intiimpiirkonna mõnunärve ja tekitab erutava, pulseeriva tunde juba eelmängu ajal, just nagu oleksite juba mõnda aega seksinud. Ainult et seks alles algab ja tema erutatus on laes.

Orgasmikreemid


Vibreeriv peeniserõngas

Miks peaks peeniserõngas vibreerima? Ikka selleks, et ka naine orgasmini jõuaks. Peeniserõngas pikendab mehe erektsiooni kestust. Mehed on voodis nagu sportautod. Naine on pigem nagu küpsetusahi. Et naine orgasmini jõuaks, peab mehe erektsioon umbes 15–20 minutit vastu pidama. Peeniserõnga vibratsioonid stimuleerivad naise kliitorit, tänu millele saab naine lisaks g-punkti orgasmile ka kliitoriorgasmi.

Vibreeriv peeniserõngas


Kui sinu öökapi sahtlis on seni olnud üksnes prillid ja nohutilgad, siis nüüd on aeg sisse seada sahtel ka seksleludele.

Vaata kogu valikut e-poest Must Panter. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter


Jaga
Kommentaarid