Te olete valmis kompromisse tegema

Kompromisside tegemine ongi suhte võti. Kui sa oled järeleandlik ja paindlik, valmis kompromisse tegema vajaduse korral, siis on see märk, et te sobite.

Ta oskab sind ära kuulata

Hea partner kuulab sind ja kuulab tähelepanelikult, kui sul on temale midagi tähtsat öelda, ka siis, kui teda see absoluutselt ei huvita. Oskus kuulata ja jätta teisele inimesele aega rääkimiseks ka siis, kui tema jutt meid üldse ei huvita, näitab, et see inimene on väärt sinu aega ja tähelepanu. Vaata ise, kui sa räägid oma kaaslasele oma töökaaslastest ja nende probleemidest, küsi pärast tema käest, kui palju ta meelde jättis sinu jutust ja kui palju ta kõrvust mööda lasi oma telefoni vaadates.

Sa tunned end temaga koos olles hästi

Tänu temale oled sa muutunud enesekindlamaks. Ta rahustab sind, kiidab sind ja teeb sulle komplimente, tuletab sulle meelde, kui tore inimene sa oled. Ära suhtle sellistega, kes kogu aeg teevad sulle etteheiteid selles suhtes, kuidas sa mõtled ja kuidas sa välja näed, sellisel puhul on tegu toksilise suhtega. Hea partner, kes sinust hoolib, tahab, et sa oleksid õnnelik ja ei kahtleks iseendas. Kui sa hakkad iseendasse rohkem uskuma, ei ole sul vaja kahelda enam iseendas ega milleski muus.

Teil on samad väärtushinnangud

Teil ei pea olema tingimata samad huvid. Mõnikord on isegi hea, kui te teineteist täiendate erinevate huvialadega, mis teid köidavad, siis on ka jutuainet rohkem. Tähtis on, et te liigute samas suunas ja et teil on samad väärtushinnangud. Te olete üks meeskond ja peate olema samal lainel. Te peate tegema seda, mis on teile tähtis. Kõik, mis on tähtis sulle, peab olema samuti tähtis sinu kaaslasele.

Sa ei karda talle rääkida sellest, mida sa mõtled

Kui sa oled koos hea inimesega, siis sa ei karda, et ta sind hukka mõistab. Sa tunned, et oled vaba ja võid olla sina ise ning näidata end just sellisena nagu sa oled. Olles õige inimesega koos oled sa teadlik, et ta kuulab sind ära ja aitab sind vajadusel. Kõige parem ongi see, kui sa oled koos õige inimesega, siis sa võid temaga rääkida kõikidest oma muredest.

Sa suudad temaga rääkida rahulikult ka siis, kui te pole samal nõul

Tülitsemine ei ole tegelikult halb suhte jaoks. See, kuidas te tülitsete, näitab, milline suhe teil on. Õige inimesega koos olles ei karda sa avaldada oma arvamust, isegi, kui see ei kattu tema omaga või valmistab talle pettumust. Sul on õigus oma arvamusele. See ei pea tingimata lõppema suure vaidlusega.

Ta meeldib su sõpradele ja lähedastele

Kui su lähedased saavad hästi läbi selle inimesega, kellega sa suhtled, on see hea märk. Su lähedaste arvamus on üldiselt väärtuslik. Nad tunnevad sind paremini, kui keegi teine ja teavad, kas see inimene sobib sulle või mitte. See on normaalne, et nad tahavad sind kaitsta ja võivad olla alguses umbusklikud selle inimese vastu, kellega sa käima hakkad aga kui ta neile meeldib, siis on kindel, et sa oled langetanud õige valiku.

Ta mõtleb sinu peale

Väikesed tähelepanuavaldused on kõige tähtsamad. Sa ei pea ostma selle jaoks midagi kallist, et näidata oma kaaslasele, et sa temast hoolid ja mõtled tema peale. Kasvõi see, kui sa valmistad talle midagi head õhtuks, on see märk sellest, et sa hoolid. Ja sama kehtib ka tema kohta.

allikas: Kodused Lood