Seepärast tasuks paika panna oma suhtes teatud piirid, millest te kumbki üle ei astu. Ehkki alguses võib tunda imelik midagi piiritlema hakata, avastate ehk hiljem, et see on teie mõlema jaoks väga vajalik.

Mis tervislikud piirid need on, mis võiks olla igas paarisuhtes?

Ole teadlik oma väärtusest

Kui sa surud oma tundeid ja tõelist sind alla, siis võib kallim hakata sind ära kasutama. Näita talle julgelt, kes sa tegelikult oled.

Tõmba vähemaks kallimale meele järele olemist

Kui tihti tema midagi sinu jaoks teeb, mis on mõeldud ainult sinu rõõmustamiseks? Kui sa tunned pidevalt, et oled suhtes see andja pool, siis proovi nüüd seda veidi vähem teha ja rohkem iseendale keskenduda.

Mõlemad paarilised võiksid saada otsuseid teha

Kui teie suhtes on pigem ainult ühe inimese jalas püksid, kes teeb ise kõik vajalikud otsused, siis nüüd on küll õige aeg seda muuta. Mõlemal teist on õigus teha olulisi otsuseid.

“Ei” tähendab “ei”

Paljud inimesed kardavad suhtes oma kallimale “ei” ütlemist ja pigem surutakse maha oma arvamus või tunne ning nõustutakse vastumeelselt. Jää kindlaks oma otsusele.

Aeg iseendale

Te ei pea olema kogu aeg ninapidi koos. Mitte ükski suhe ei saa niiviisi toimida. Leidke aega iseendale ja ainult endale jaoks meeldivatele tegevustele.

Küsi abi

Kui sa oled harjunud siiamaani ise hakkama saama, kuid tunned siiski vahepeal, et sa enam ei jaksa, siis oleks aeg abi küsida. See on inimlik.

Ära tunne ennast süüdi

Kui sa ei ole toetavas suhtes ja tunned pidevalt, et sind süüdistatakse, siis on ehk aeg suhtest lahkuda või rääkida ausalt oma tunnetest ja panna piir paika. Mitte keegi ei saa olla pidevalt süüdi.

Allikas: YourTango